Alınmaz çinli motorlarda 2.el piyasası çok düşüyor, 2800km de zaten motor sıkıntısız olur fabrikasyon olarak bir hatası olmamışsa ancak sen bu adamın rodajını,bakımını nasıl yaptığını bilemeyeceksin ve bu bilinmezlik içerisinde 130k çinli bir 2.ele çok, naçizane tavsiyem 100k bandında pazarlıkla 250sr ve bu tarzda piyasası daha hızlı olan 6-8k kmlerde motor bakman olacaktr çünkü rodajı kötü yapılmış olsa bile bu kilometrelere kadar kendini belli eder.Motor 2800km de sıkıntısızmış.
Hocam küçük bir şehirde yaşıyorum bu yüzden temiz motorlar çok nadir düşüyor maalesef. 250sr korkutuyor hocam kronikleri yüzünden, bildiğim kadarıyla r250 daha kroniksiz bir motor.Alınmaz çinli motorlarda 2.el piyasası çok düşüyor, 2800km de zaten motor sıkıntısız olur fabrikasyon olarak bir hatası olmamışsa ancak sen bu adamın rodajını,bakımını nasıl yaptığını bilemeyeceksin ve bu bilinmezlik içerisinde 130k çinli bir 2.ele çok, naçizane tavsiyem 100k bandında pazarlıkla 250sr ve bu tarzda piyasası daha hızlı olan 6-8k kmlerde motor bakman olacaktr çünkü rodajı kötü yapılmış olsa bile bu kilometrelere kadar kendini belli eder.
250sr a çok gereksiz paralar istiyorlar hocam maalesef.250sr bak
r250 henüz kendini kanıtlamış bir motor değil bence. Sr 250 2023 model alırsan 10k kmlerde bence sorun yaşamazsın hem fiyatı daha uygun hemde şahsi görüşüm görünüşü teknolojisi çok daha ilerde yaşadığın şehir neresi ?Hocam küçük bir şehirde yaşıyorum bu yüzden temiz motorlar çok nadir düşüyor maalesef. 250sr korkutuyor hocam kronikleri yüzünden, bildiğim kadarıyla r250 daha kroniksiz bir motor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
250sr a çok gereksiz paralar istiyorlar hocam maalesef.
Kac oldu la gecen sene 100kya tertemiz 5k kmde aldıydım 2023 modelHocam küçük bir şehirde yaşıyorum bu yüzden temiz motorlar çok nadir düşüyor maalesef. 250sr korkutuyor hocam kronikleri yüzünden, bildiğim kadarıyla r250 daha kroniksiz bir motor.
250sr a çok gereksiz paralar istiyorlar hocam maalesef.
Benim olduğum yerde 15k km üstüne 120k dan fazla istiyorlar maalesef.Kac oldu la gecen sene 100kya tertemiz 5k kmde aldıydım 2023 model
Ağrıda yaşıyorum hocam, çevre 11 şehri sahibindende seçmeme rağmen hala mantıklı motor bulamadım aylardır. Bu r250 nin mantıklı gelmesinin nedeni hem şehrimde olması hemde temiz olması, millet çinlileri çok hunharca kullanıyor maalesef.r250 henüz kendini kanıtlamış bir motor değil bence. Sr 250 2023 model alırsan 10k kmlerde bence sorun yaşamazsın hem fiyatı daha uygun hemde şahsi görüşüm görünüşü teknolojisi çok daha ilerde yaşadığın şehir neresi ?
Ben çok kroniğini duymadım motorun ama bunun nedeni 250sr kadar kullanıcı olmaması olabilir tabii ki.r250 henüz kendini kanıtlamış bir motor değil bence. Sr 250 2023 model alırsan 10k kmlerde bence sorun yaşamazsın hem fiyatı daha uygun hemde şahsi görüşüm görünüşü teknolojisi çok daha ilerde yaşadığın şehir neresi ?
Yani senin için kumar olacak biraz ama alınabilir rodajını nasıl yaptığını sor, bakımını nerede ne zaman hangi kmde yaptırdığını ve bakım kağıdını sor bunların hiçbirini beyan edemiyorsa bakımını yaptırmamış bile olabilir 3-5k km sonra elinde kalırBenim olduğum yerde 15k km üstüne 120k dan fazla istiyorlar maalesef.
Ağrıda yaşıyorum hocam, çevre 11 şehri sahibindende seçmeme rağmen hala mantıklı motor bulamadım aylardır. Bu r250 nin mantıklı gelmesinin nedeni hem şehrimde olması hemde temiz olması, millet çinlileri çok hunharca kullanıyor maalesef.
Herşeyi soracağım hocam. Sizce pazarlık ile fiyat nereye çekilmeli hocam?Yani senin için kumar olacak biraz ama alınabilir rodajını nasıl yaptığını sor, bakımını nerede ne zaman hangi kmde yaptırdığını ve bakım kağıdını sor bunların hiçbirini beyan edemiyorsa bakımını yaptırmamış bile olabilir 3-5k km sonra elinde kalır
Hocam arkadaş fiyatı zaten uygun tutmuş ama onun tarafında da ağrı da motor satmak bir hayli zor olacağını var sayarsak sağına soluna bakıp en ufak sorunu motor başında şurasında çizik vs varmış diyerek düşürebilirsin, bu tarz motorlarda sigorta bazen orantısız çıkabiliyor ruhsatın fotoğrafını isteyip sigorta sorgulayacağınızı söyleyin bana 250sr alırken 16500 tl sigorta çıkmıştı. Sigortayı vs biraz bahane ederek 120-115 bandına çekebilirseniz tadından yenmezHerşeyi soracağım hocam. Sizce pazarlık ile fiyat nereye çekilmeli hocam?
Teşekkürler hocam yardımcı olduğunuz için, motora bakınca yazacağım tekrar.Hocam arkadaş fiyatı zaten uygun tutmuş ama onun tarafında da ağrı da motor satmak bir hayli zor olacağını var sayarsak sağına soluna bakıp en ufak sorunu motor başında şurasında çizik vs varmış diyerek düşürebilirsin, bu tarz motorlarda sigorta bazen orantısız çıkabiliyor ruhsatın fotoğrafını isteyip sigorta sorgulayacağınızı söyleyin bana 250sr alırken 16500 tl sigorta çıkmıştı. Sigortayı vs biraz bahane ederek 120-115 bandına çekebilirseniz tadından yenmez
Hocam gittim baktım, motor gerçekten 2700km de. Sıkıntıları motor hem sağa hem sola olduğu yerde düşmüş ama sürtüne çizikleri değillerdi, iki manetinde uç topuz kısmı kırılmış, ön grenajda çatlak ve sağ önde ve arkda solda çok hafif çizikler var. Motorunda sesinde falan problem yok, ama öyle bir problem var, ön zincir dişlisinin o kısmında çok küçük bir yağ kaçağı var, sahibi keçeyi değiştirmiş ama sorun devam etmiş, sahibinin söylediğine göre yağ eksiltme falan yokmuş. Motor bayağıdırda yatıyormuş altında ben bir yağ görmedim.Hocam arkadaş fiyatı zaten uygun tutmuş ama onun tarafında da ağrı da motor satmak bir hayli zor olacağını var sayarsak sağına soluna bakıp en ufak sorunu motor başında şurasında çizik vs varmış diyerek düşürebilirsin, bu tarz motorlarda sigorta bazen orantısız çıkabiliyor ruhsatın fotoğrafını isteyip sigorta sorgulayacağınızı söyleyin bana 250sr alırken 16500 tl sigorta çıkmıştı. Sigortayı vs biraz bahane ederek 120-115 bandına çekebilirseniz tadından yenmez