1350 tl ye İphone 6s 16gb alınır mı?

xiomi ciler gelmeden, sadece sosyal medya için kullanıcaksan rahat kullanırsın, eğer oyun da oynayacağım dersen pek performans isteyen oyunları stabil bir şekilde oynayamazsın, ufak tefek vakit geçirmelik oyunlar oynarsın. sosyal medya için alacaksan eğer alınabilir bence.

xiomi ciler gelmeden, sadece sosyal medya için kullanıcaksan rahat kullanırsın, eğer oyun da oynayacağım dersen pek performans isteyen oyunları stabil bir şekilde oynayamazsın, ufak tefek vakit geçirmelik oyunlar oynarsın. sosyal medya için alacaksan eğer alınabilir bence.

Çoktan geldim bile :). Xiaomi alınır o paraya.

Dostum artık ikinci el olarak 8 ve 8 Plus aşağısı alınmaz. 7 olsa neyse ama 6s diyorsun bir de 16 GB'lık versiyonu.

Size başka bir telefon tavsiyesi vermeyeceğim. Fakat Apple'de Google gibi eski telefonlara güncelleme desteği vermiyor. Aynı telefondan bende de vardı. Pil sağlığı düşmeye başlamıştı ve son güncellemeyi aldığı için sattım. Şimdi en son güncellemeyi Iphone 7 alacak. Ona göre iyice araştırıp karar vermenizi tavsiye ederim.

1350 TL ye İphone 6s 16gb alınırmıkararsız kaldım
Şahsen İphone 6 kullanıyorum 6s'in tek farkı 2 gb ram ile gelmesi. Batarya namına hiçbir şey yok neredeyse. Kullanıcı olarak size önermiyorum. Android tabanlı o fiyata çok güzel cihazlar bulabilirsiniz.

Geri