Neler Yeni

1350 tl ye İphone 6s 16gb alınır mı?

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
xiomi ciler gelmeden, sadece sosyal medya için kullanıcaksan rahat kullanırsın, eğer oyun da oynayacağım dersen pek performans isteyen oyunları stabil bir şekilde oynayamazsın, ufak tefek vakit geçirmelik oyunlar oynarsın. sosyal medya için alacaksan eğer alınabilir bence.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
xiomi ciler gelmeden, sadece sosyal medya için kullanıcaksan rahat kullanırsın, eğer oyun da oynayacağım dersen pek performans isteyen oyunları stabil bir şekilde oynayamazsın, ufak tefek vakit geçirmelik oyunlar oynarsın. sosyal medya için alacaksan eğer alınabilir bence.

Çoktan geldim bile :). Xiaomi alınır o paraya.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum artık ikinci el olarak 8 ve 8 Plus aşağısı alınmaz. 7 olsa neyse ama 6s diyorsun bir de 16 GB'lık versiyonu.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Size başka bir telefon tavsiyesi vermeyeceğim. Fakat Apple'de Google gibi eski telefonlara güncelleme desteği vermiyor. Aynı telefondan bende de vardı. Pil sağlığı düşmeye başlamıştı ve son güncellemeyi aldığı için sattım. Şimdi en son güncellemeyi Iphone 7 alacak. Ona göre iyice araştırıp karar vermenizi tavsiye ederim.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
1350 TL ye İphone 6s 16gb alınır mı?kararsız kaldım
Şahsen İphone 6 kullanıyorum 6s'in tek farkı 2 gb ram ile gelmesi. Batarya namına hiçbir şey yok neredeyse. Kullanıcı olarak size önermiyorum. Android tabanlı o fiyata çok güzel cihazlar bulabilirsiniz.

Top Bottom