Neler Yeni

1359₺ 165 hz 1 ms ips Asus Monitot

-CrawL

80+ Gold
Mediamarkt da 1599 liraya satilan asusun tuf serisi 165 hz 1ms ips 24 inc monitor suan 1359 liraya satiliyor eger monitor alicak arkadaslar varsa kesinlikle kacirmadan satin alsinlar derim.
Urun linki :

Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms

boşu boşuna monitörün iadesi kabul olmadı. Kabul olsaydı bunu alırdım :mad: birdeboş mazaret uyduruyorlar iade almamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır tabikide IPS bir panel

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
boşu boşuna monitörün iadesi kabul olmadı. Kabul olsaydı bunu alırdım :mad: birdeboş mazaret uyduruyorlar iade almamak için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır tabikide IPS bir panel
O yuzden 50 100 lira fazla verip daha buyuk sirketlerden satin almak gerekiyor. Tutketici haklarina basvur biraz sancili olur surec ama sonunda senin istedigin olur

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende var soru sorabilir isteyen

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Urunu kac aydir kullaniyorsun
İsik suzmesi gibi sorunla karsilastin mi
Ayaklari cokmu kullanissiz
Goruntu kalitesi, renk sklasi nasil oyunlarda gecikme yaratiyor mu
1- Ürünü yaklaşık 4 ay önce aldım
2- Üründe ips glow var, ilk 2 hafta gözüme kötü geliyordu fakat 2. Haftadan sonra hiç gözüme çarpmadı bile
3- Ayakları konusunda hiçbir sorun yaşamadım, fotoğrafta görünenden daha kaliteli ve daha güzel duruyor bence
4- İlk 1 hafta renklerini çok yadırgadım, ben TN panelden bu monitöre geçtiğim için renkler aşırı canlı ve parlak geldi gözüme fakat ona da zamanla alıştım, eğer ürünü alırsanız bütün renk ayarlarını vs paylaşabilirim sizinle. Sanki hissedilmeyecek kadar az bir gecikmesi var gibi geliyor ama emin değilim, dediğim gibi TN panelden geçtim ondan dolayı öyle hissettirmiş olabilir en başlarda :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,593
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom