Marka takıntısı FPS getirmiyor hocam geçmiş olsun.marka takıntım olduğu için bu kadar pahalı
Brom şu sistemi 60kya getirmissin savunma olarak marka takıntısı mı dıyorsun cıdden? leş fiyat.marka takıntım olduğu için bu kadar pahalı
bu bir sebep degil, pahali. En top tier parcaları da koysan suraya 50-60K verip de 3070 almak rezillikten ote olmaz.savunma ile sebep farklı şeyler karıştırmayalım
hocam 65k kadar fiyata RTX 4070Ti sistem sizce nasıldır sistemi itopyadan topladımMarka takıntısı FPS getirmiyor hocam geçmiş olsun.
bilerek en pahalı 3070 sistemi toplamayı herhalde ben de istemiyorum pek mantıkldı değil gibibu bir sebep degil, pahali. En top tier parcaları da koysan suraya 50-60K verip de 3070 almak rezillikten ote olmaz.
Marka takıntısına değmez kanka cidden bi yerde dur demen lazım kendine performansa öncelik vermarka takıntım olduğu için bu kadar pahalı
65k'ya 4080 hem de 4k monitörle toplanır yine pahalı.hocam 65k kadar fiyata RTX 4070Ti sistem sizce nasıldır sistemi itopyadan topladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilerek en pahalı 3070 sistemi toplamayı herhalde ben de istemiyorum pek mantıkldı değil gibi
28K'ya 4080 alıp rahatlikla saglam bi sistem dizilir o fiyata monitor dahil, tek bi siteden gitmeyin.hocam 65k kadar fiyata RTX 4070Ti sistem sizce nasıldır sistemi itopyadan topladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilerek en pahalı 3070 sistemi toplamayı herhalde ben de istemiyorum pek mantıkldı değil gibi