konu açıldığı gün sipariş vermiştim işte sen hesaplaKaç günde PTT'ye geldi sizin?
konu açıldığı gün sipariş vermiştim işte sen hesaplaKaç günde PTT'ye geldi sizin?
Hoca ben bundan aldinda kablo değil dimi bu kulaklık dimiKZ EDX PRO dinamik kulaklık HIFI bas kulak monitör spor gürültü iptal kulaklık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Vergi ve kargo dahil 138 TL, 5 dolara bile gelmiyor çevirince.
Kablo değil demikonu açıldığı gün sipariş vermiştim işte sen hesapla
Kablosu olmasınHoca ben bundan aldinda kablo değil dimi bu kulaklık dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablo değil demi
Hoca ben bundan aldinda kablo değil dimi bu kulaklık dimi
Kablo değil demi
Kablosu olmasın
Aynı gün verdik muhtemelen siparişi ama benimki daha Türkiyeye bile gelmedibeyler ptt kargoya verilmiş benimki bir h.o alırım
kablolu kanki firmanin öyle kablodan ayrılır yapma sebebi eğer kablo yırtılırsa direk yeni kulaklığa para harcamak yerine kablosunu satın al mantığıHoca ben bundan aldinda kablo değil dimi bu kulaklık dimi
Kablo değil demi
Kablosu olmasın
Alıntıyı görüntüle
Çektim bende hayırlısı kulaklık aldığımı unutam artık geldiğinde süpriz olur.
Hocam o kısmına bende vakifimda bazı saticiler ürün gibi yedek parça satışı yapıyor ama kulaklikmis. Sadece kablo sandım başta.kablolu kanki firmanin öyle kablodan ayrılır yapma sebebi eğer kablo yırtılırsa direk yeni kulaklığa para harcamak yerine kablosunu satın al mantığı
Dostum acil lazım değilse al ben cloud Alpha x kullanmama rağmen aldım en azından köşede kalsın. Acil lazım değilse dedim çünkü kampanya döneminde aldığımız için 1 ayı buluyor gelmesiKonuyu yeni gördüm şuan mikrofonsuz olanı 140TL ye geliyor sizce alınır mı? Kulaklık kalitesi olarak değilde daha çok aliexpressten alınır mı diye soruyu düzeltiyim.
Vargelen var mı kulaklığı