- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığın ürüne ve satıcıya göre değişiyorBen bayadır Ali Express kullanmıyorum. Kargoların elimize ulaşma süresi kısaldı mı? Ortalama bir ayda geliyordu. En son 2018 de birşeyler almıştım.
Aldığın ürüne ve satıcıya göre değişiyorBen bayadır Ali Express kullanmıyorum. Kargoların elimize ulaşma süresi kısaldı mı? Ortalama bir ayda geliyordu. En son 2018 de birşeyler almıştım.
800tlye kadar trden bir bt kulaklık mı onerırsınn bunu al geç mi dersinYine KZ'nin klasik V şekli kulaklıklarından ama düz EDX'e göre treble ve bass olarak daha natürel deniyor. Bu fiyata yanına yaklaşacak kulaklık yok, güzel hediye olur ama kargo süresi uzun olabilir belli bir günde hediye vermek istiyosan aklında bulunsun
mikrofonlusunun linkini atabilir misin hocam ben göremedim de teldenmikrofonlusunu almak daha mı mantıklı? 159TL mikrofonlu
mikrofonlusunun linkini atabilir misin hocam ben göremedim de telden
hocam resimde no mic diyor.KZ EDX PRO dinamik kulaklık HIFI bas kulak monitör spor gürültü iptal kulaklık - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Tercih meselesi tabii ama ben chu 2 çok daha iyi derdim, isteğe bağlı bunuda alabilirsin yedekte kalırYav daha yeni moondrop chu2 aldım 1 gün önce paketini açmış bulundum. Kulaklıkların farkı nasıldır bunu da almalı mıyım? yeni hesabim Var AliExpress
HayırBluetoothlu mu bu?
var mı kaliteli uygun önerin bluetoothlu dip sesi olmayanTercih meselesi tabii ama ben chu 2 çok daha iyi derdim, isteğe bağlı bunuda alabilirsin yedekte kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır