S21 feBen almayacağım arkadaşım alacak max bütçesi bu kadarmış sanırım biraz arttırabilir . Önerilerinizi bekliyorum.
Bende onu söylemiştim. Zaten fazla seçenek yok bu fiyatta.S21 fe
Bu arada bu telefonun snapdragon veya farklı işlemcileri var mı millet snapdragon modelini alın diyor ama öyle bir model yok açıklamaya bakıp mı alsın.S21 fe
Amaç oyunsa Realme GT2 iyiydi sanırım. Ama günlük kullanımda genel olarak S20FE ve S21FE iyiler.Ben almayacağım arkadaşım alacak max bütçesi bu kadarmış sanırım biraz arttırabilir . Önerilerinizi bekliyorum.
S21FE de sadece Exynos var, S20FE de iki versiyonu da var ama satışta olanların neredeyse hepsi snapdragon versiyonu satıyor.Bu arada bu telefonun snapdragon veya farklı işlemcileri var mı millet snapdragon modelini alın diyor ama öyle bir model yok açıklamaya bakıp mı alsın.
edit: snapdragon hali trde yok galiba.
Arada bir pes birde pubg falan oynar diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden gt 2 alınır mı s21fe oyun performansı olarak kötü mü ?S21FE de sadece Exynos var, S20FE de iki versiyonu da var ama satışta olanların neredeyse hepsi snapdragon versiyonu satıyor.
Kötü diyemem arada oynarım diyorsa onunla da rahatça oynar ama genel olarak oyun odaklı bir kullanım olacaksa GT2 daha mantıklı.Arada bir pes birde PUBG falan oynar diye düşünüyorum. Sırf bu yüzden gt 2 alınır mı s21fe oyun performansı olarak kötü mü ?