bütçenizi aşar sanırımbu fiyata en iyi sistem şu an hangisi? bir tık üstü olabilir
Yerinde olsam 2. El almazdım 0 al için rahat olsun tabi senin kararınbuna benzer bir sistemi ikinci el almak ne kadar mantıklı ?
2. el sistem değilde tek tek toplamak mantıklı olabilir kaliteli psu fln ucuza ekran kartları var mesela rx 580 1500 tl civarı fln varbuna benzer bir sistemi ikinci el almak ne kadar mantıklı ?
Evet mantıklı olabilir ama şahsi ben elektronik ürünlerde 2. El almak istemem ama tabi uygun görüyorsan alabilirsinikinci el de 3060ti sistemler var 14 civarına o yüzden sordum
alınmaz o bütçeyle.2. el sistem değilde tek tek toplamak mantıklı olabilir ucuza ekran kartları var mesela rx 580 1500 TL civarı fln var
bunun 3060 lısı var mı
alınır mı buINTEL I2 12100F- GIGABYTE RTX3060OC - ASUS PRIME B660M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I2 12100F- GIGABYTE RTX3060OC - ASUS PRIME B660M-K-KINGSTON 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İkisinin performansı birbirine yakın ama 6 çekirdek olduğu için Ryzen 5500 daha iyidir. ama youtube da videolarına bakabilirsin performansı çok yakın psu dandik biraz (düzeltmeyaptım)alınır mı bu