Hocam bu fiyatta ki diğer modellerin işlem gücü zayıf kalıyor. Bende monster kullanıyom, bir şikayetim yok 4 yıla girdim .casper'a güvenebilir miyim hocam
Google'a model numarasını+ ram upgrade diye yazarsan.Lehimli RAM'e sahip olup olmadığını nereden kontrol ediyoruz
Ram-Ssd arttırmak.knk laptopun neresini geliştirecen merak ettim
EyvallahGoogle'a model numarasını+ ram upgrade diye yazarsan.
Crucial sitesinde model numarasını yazarsan (Lehimli olanlarda non removable yazar; slot olmaz)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram-Ssd arttırmak.
bi laptopun hangi donanımları upgrade'e uygun olur biliyorsunuzdur zaten. ram.knk laptopun neresini geliştirecen merak ettim
link atabilir misiniz hocam?Google'a model numarasını+ ram upgrade diye yazarsan.
Crucial sitesinde model numarasını yazarsan (Lehimli olanlarda non removable yazar; slot olmaz)
Ram-Ssd arttırmak.
cahil değilim biliyorum tabi rem ve ssd yükseltip ne kadar verim alabilirsin ki. onun yerine masaüstü alsanbütçene daha uygun olur. tabi ihtiyacın laptopsa bişe diyemembi laptopun hangi donanımları upgrade'e uygun olur biliyorsunuzdur zaten. ram.
link atabilir misiniz hocam?
masaüstü yerine hem iş hem evde kullanılabilecek bir cihaz arıyorum.cahil değilim biliyorum tabi rem ve ssd yükseltip ne kadar verim alabilirsin ki. onun yerine masaüstü alsanbütçene daha uygun olur. tabi ihtiyacın laptopsa bişe diyemem