Kanka şimdi bişey demim dicemde Allah için o bilgisayar varken elinde her işini görebikicek iPad'i ne yapcaksin çok merak ediyorum13k teklif geldi laptop hp pavlion rtx3050 r5 5600h 8gb ram 512gb m2ssd satıp ıpad almak istiyorum sizce fiyat iyi mi?
Laptopun piyasası 13.500-16 civarı eğer satmak istiyorsa satılır.13k teklif geldi laptop hp pavlion rtx3050 r5 5600h 8gb ram 512gb m2ssd satıp ıpad almak istiyorum sizce fiyat iyi mi?
Ne yapacağını bilmeden konuşma istersen hocam.ipad lazım demekki satıyorKanka şimdi bişey demim dicemde Allah için o bilgisayar varken elinde her işini görebikicek iPad'i ne yapcaksin çok merak ediyorum
Laptopun piyasası 13.500-16 civarı eğer satmak istiyorsa satılır.
Üniversitede tıp için bu laptop işe yaramıyor çünkü sürekli bi dosya pdf incelememiz lzm derslerdede taşınabilirlik açısından çok kötüKanka şimdi bişey demim dicemde Allah için o bilgisayar varken elinde her işini görebikicek iPad'i ne yapcaksin çok merak ediyorum
13k çok ucuz gibi hissediyorum ama ıpad air alıcam öğrencş kampanyasından bana mantıklı geldi 12k ıpad air yanında airpoda da bedavaLaptopun piyasası 13.500-16 civarı eğer satmak istiyorsa satılır.
Evet pili uzun giden apu laptoplara bakmalısınız. oyuncu laptopları prize bağımlı yaşıyor.Üniversitede tıp için bu laptop işe yaramıyor çünkü sürekli bi dosya pdf incelememiz lzm derslerdede taşınabilirlik açısından çok kötü
Yani piyasanın 1k altı maks ama beklemek istemiyorsanız kötü teklif değil.Üniversitede tıp için bu laptop işe yaramıyor çünkü sürekli bi dosya pdf incelememiz lzm derslerdede taşınabilirlik açısından çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
13k çok ucuz gibi hissediyorum ama ıpad air alıcam öğrencş kampanyasından bana mantıklı geldi 12k ıpad air yanında airpoda da bedava
Tmdır ozmn teşekkür ederim yardım içinEvet pili uzun giden apu laptoplara bakmalısınız. oyuncu laptopları prize bağımlı yaşıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani piyasanın 1k altı maks ama beklemek istemiyorsanız kötü teklif değil.