Neler Yeni

13k ya daha iyi bir seçeneğim var mı

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Bu laptop valo ve CS de 144 FPS in altına düşmez

Virtuose

80+
Hocam oyun bilgisayarı değil ama ofis tipi bir laptobunu kullanıyorum acer'in ve 1.5 yıl oldu çok memnunum ben

ETAİNHUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin yıldırım
Hiç Acer kullanan görmedim yakınımda inceleme fırsatım olmadı acer hakkında dolu bilgiye sahip olan var mı
Aynı bilgisayarı 3 ay önce yine aynı bu fiyata aldım, valorant,warzone, Battlefield 2042 gibi oyunlarda test ettim. Valorantta 120 ila 190 arası gidip geliyordu. Warzone'da düşük ayarlarda 75'i geçtiğini görmedim çoğu zaman 60 altı ortalama 55 fps ile oynuyordum ve bu benim beklediğim performansın çok altındaydı, keza Battlefield oynarkende bu şekil düşük fps alıyordum. bu nedenle ürünü iade ettim. Sıcaklık değerleri normal kullanımda 45-50 derece arasındaydı Battlefield gibi bi oyunda 90 dereceleri görüyordu. Klavyede çok hissedilmiyor tabi. Hoparlör çok yetersiz bi ortamda film izliyim arkadaşlarla dersen cips fln yerken çıtırtı sesinden filmi duymazsın bile.onun haricinde kasa malzemesi vs gayet başarılı klavye renksiz bu arada öyle gözüküyor ama bu modelde rgb yok sadece kırmızı renk. Bana sorarsan alma tabi sadece valorant ve cs türü oyunlar oynıyacaksan belki düşünebilirsin. Ama yinede 11.nesil işlemcili modellere bakmanda yarar var. Yardımcı olmuşumdur umarım.

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ahmet Furkan Tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı bilgisayarı 3 ay önce yine aynı bu fiyata aldım, valorant,warzone, Battlefield 2042 gibi oyunlarda test ettim. Valorantta 120 ila 190 arası gidip geliyordu. Warzone'da düşük ayarlarda 75'i geçtiğini görmedim çoğu zaman 60 altı ortalama 55 fps ile oynuyordum ve bu benim beklediğim performansın çok altındaydı, keza Battlefield oynarkende bu şekil düşük fps alıyordum. bu nedenle ürünü iade ettim. Sıcaklık değerleri normal kullanımda 45-50 derece arasındaydı Battlefield gibi bi oyunda 90 dereceleri görüyordu. Klavyede çok hissedilmiyor tabi. Hoparlör çok yetersiz bi ortamda film izliyim arkadaşlarla dersen cips fln yerken çıtırtı sesinden filmi duymazsın bile.onun haricinde kasa malzemesi vs gayet başarılı klavye renksiz bu arada öyle gözüküyor ama bu modelde rgb yok sadece kırmızı renk. Bana sorarsan alma tabi sadece valorant ve cs türü oyunlar oynıyacaksan belki düşünebilirsin. Ama yinede 11.nesil işlemcili modellere bakmanda yarar var. Yardımcı olmuşumdur umarım.
İade ettikten sonra başka bir model almayı düşündün mü

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Kardeş bence 1 hafta bekle. Dün abdullah abinin instada paylaştığı laptopu 13kya alsaydın keşke ama kaçtı o. Emin ol bu hafta içerisinde tekrar fırsat fiyatlı laptoplar çıkacak.

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Ahmet Furkan Tetik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş bence 1 hafta bekle. Dün abdullah abinin instada paylaştığı laptopu 13kya alsaydın keşke ama kaçtı o. Emin ol bu hafta içerisinde tekrar fırsat fiyatlı laptoplar çıkacak.
Zaten 1 ay içinde almayı düşünüyorum ya çok fazla seyahat edeceğim için masaüstü sistemimi satmaya çalışıyorum o satıldıktan sonra alıcam

ETAİNHUS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hüseyin yıldırım
İade ettikten sonra başka bir model almayı düşündün mü
3060'lı modelleri araştırdım ancak pahalı olmaları nedeniyle vazgeçtim. Masaüstü almayı düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Top Bottom