Getsuga Tenshō
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Baya bir araştırdım en mantıklısı bu geldi. Fotoğraftaki gibi parmak izi okuyucu olan model değil ama yine de fiyatı çok uygun. 600TL kupon ile almayı düşünüyorum. İçinden 2 tane 4gb ram ile geliyor, 16 alıp 20gb yapmayı düşünüyorum.gayet iyi hatta bu fiyata bulabileceğin en iyi laptop bu olabilir. bi 8 gb ram daha taksan ihtiyaca göre daha iyi olabilir.
Öyle de olur gayet iyi olur. Bu arada eğer 2 hafta falan daha dayanırsan veya laptop almazsan sana benim laptopu 10 bine satabilirim. sıfır 13 bine aldım ryzen 5 5500u işlemci 16gb RAMı var. Alalı 7-8 ay oluyor, 2024 temmuzda aldım garantisi sürüyor yani.Baya bir araştırdım en mantıklısı bu geldi. Fotoğraftaki gibi parmak izi okuyucu olan model değil ama yine de fiyatı çok uygun. 600TL kupon ile almayı düşünüyorum. İçinden 2 tane 4gb ram ile geliyor, 16 alıp 20gb yapmayı düşünüyorum.
2.el almayı düşünmüyorum, teşekkür ederim yine de.Öyle de olur gayet iyi olur. Bu arada eğer 2 hafta falan daha dayanırsan veya laptop almazsan sana benim laptopu 10 bine satabilirim. sıfır 13 bine aldım ryzen 5 5500u işlemci 16gb RAMı var. Alalı 7-8 ay oluyor, 2024 temmuzda aldım garantisi sürüyor yani.
rica ederim.2.el almayı düşünmüyorum, teşekkür ederim yine de.
Klavye aydınlatma yok bunun parmak izi olanı ve aydınlatma olan versiyonu 17k piyasaa ikinci el 12 ye falan vardır ben olsam onu alırdım2.el almayı düşünmüyorum, teşekkür ederim yine de.