14.000 tl Laptop Önerisi

Rueisback

80+
Reaksiyon skoru
53
Valla oyun için alacağım hiç masaüstüne girmeyin laptop almam gerekiyor direkt olarak oyun laptopu dememin sebebi bundan 1 sene sonra üniye gideceğim orda yapacağım şeyleri oyun laptopu zaten hayli hayli yapar aklımda rtx 3050 var dlss olduğunu için ama emin olamadım sizce ne almalıyım amazon japonyadanda alabilirim bu arada

Benim takip ettiğim bi Monster var onda da sağlam bir şey arıyorsan Abra A5 V18.2 , en ucuz 15k 8 gb ram eklersin ilerde rahat 5-6 sene götürür seni.

Benim takip ettiğim bi Monster var onda da sağlam bir şey arıyorsan Abra A5 V18.2 , en ucuz 15k 8 gb ram eklersin ilerde rahat 5-6 sene götürür seni.
valla o kadar para verip birde ram almak la uğraşmak istemiyorum 16 olursa iyi olur

valla o kadar para verip birde ram almak la uğraşmak istemiyorum 16 olursa iyi olur
Yani benim tavsiyem bu yönde diğer ucuz abra kasalarında 3050ti'ın daha düşük watt versiyonlarını kullanıyorlar. Şimdi biraz baktımda şöyle bir Acer laptop mevcut, arkadaşımda 1650Tİ versiyonlusu var ısınma sorunu yok diye biliyorum. Yalnız ram 1x16 olabilir ona dikkat et.

Geri