p4memati
80+
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Kardeşim böyle bir sistem var fiyat konusunda 15 Bin e düşebilir istersen bi yaz gayet uygun sistem
Kardeşim böyle bir sistem var fiyat konusunda 15 Bin e düşebilir istersen bi yaz gayet uygun sistem
yanlış bilgi amaNiye Banlıyormuş kardeş az bilgiye sahipsek yorum yapma hakkımızda mı yok
asdasdqwda gece gece haykırdımHocam bir şey diyecem de ben sadece bilgisayar önerisi istemiştim gelin bir adamı yerden yere vurak değil.. hani bilgisayar felan atsanız burda bakıyorum ya.
sadece gülüyorum az bilgiye sahipsin konya harmandaki pcyi bulup atıyon o pc 16 etmez kardeşim sen indir fiyatı 11bineNiye Banlıyormuş kardeş az bilgiye sahipsek yorum yapma hakkımızda mı yok
Yanlış bilgilendirme ban sebebi değildir, gerekli uyarı verildi.@Mert Özkaya yanlış bilgilendirmeden dolayı banlıyabilme şansınız var mı çok çok yanlış bir bilgilendirme
teşekkürlerYanlış bilgilendirme ban sebebi değildir, gerekli uyarı verildi.
3060ti li bencemerhabalar.. bugünlerde pc bakıyorum fiyatım 14-15k değerinde güzel bir oyun pc'si bakıyorum.. (genelde valhalla,Valorant,Gta 5) gibi oyunları yüksek-orta ayarlarda oynatabilirse güzel olur.
3060ti nasil alacaksin kanka 14-15kya3060ti li bence
hocam ben siteleri biraz gezeyim bulunabilecek bir şey varsa atayimEvet Ya ben sadece 14-15K bilgisayar önerisi istiyordum şimdi vs okuyorum.
özellikle istediğiniz ekran kartı işlemci modeli falan var mıYok O kadar Acil değil ama yakın bir zamana alıcağımız için bakmaya karar verdim.