Sağolun hocamhayırlı olsun..
Hocam iyi sayılabilir ama 1000 lira farak 3060ti 12400+h610 fiyat farkına değer gibiBu sistem de iyiymişITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mimarım hocambişi sorucam hocam 15k sistem alıp siz ne yapıyosunuz. Bunu ben merak ediyorum ya
Ne bilym valo PUBG mi oynuyosnuz sadece.
Adam piyasanın baya altında fiyat yakalıyor ve yapacağı şeyleri aşsa bile alıyor çünkü kampanyasız sistemlerde gidip daha düşük bir sistem almak zorunda kalabilir ve doların da ne olacağı belli değil yükseliyor her gün ondan dolayı çöküyor direk. Bu kurda 15bin tl dolar karşısında pek fazla bir şey etmiyor maalesef...bişi sorucam hocam 15k sistem alıp siz ne yapıyosunuz. Bunu ben merak ediyorum ya
Ne bilym valo PUBG mi oynuyosnuz sadece.
piyasa için alan dışında napıyo hocam. bu kadar fiyatta bir pc yi oyun mu yaniAdam piyasanın baya altında fiyat yakalıyor ve yapacağı şeyleri aşsa bile alıyor çünkü kampanyasız sistemlerde gidip daha düşük bir sistem almak zorunda kalabilir ve doların da ne olacağı belli değil yükseliyor her gün ondan dolayı çöküyor direk. Bu kurda 15bin TL dolar karşısında pek fazla bir şey etmiyor maalesef...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam mimarmış bir de hakediyor yani sistemi
Oyun olur, bak bu adam mimarmış o olur, yazılım için alan olur, olur da olur yanipiyasa için alan dışında napıyo hocam. bu kadar fiyatta bir pc yi oyun mu yani
Render olsun çizim programları olsun lazım oluyor sürekli hocamOyun olur, bak bu adam mimarmış o olur, yazılım için alan olur, olur da olur yani