Neler Yeni

14 cm aRGB Fan Önerileriniz?

Arkadaşlar elimdeki malzemeler ile kendime güzel bir sistem kuruyorum, phanteks p500a kasa için kaliteli - sessiz fanlara ihtiyacım var. Bilmeyenler için 50cm üzerinde baya büyük bir kasa, o sebeple 12 cm fanlar ufak kalır gibi geliyor.

140mm, 4 tane fan satın alacağım. A-RGB olmalarını istiyorum, renkleri canlı ve uzun ömürlü, sessiz bir fan istiyorum.

Araştırdığım kadarıyla 3pin-4pin durumu varmış. 4 pinli, yani sıcaklığa göre fan hızlarının otomatik ayarlandığı fanlar almak mantıklı görünüyor.

Fiyatı abartı pahalı olmayan fan öneriniz var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tam aradığım tarzda bir ürün, teşekkürler,

P500A d-rgb modellerinde olan fanın aynısı mı oluyor, farklı mı hocam? Çünkü d-rgb kasayı almamamın tek nedeni, fanlarından şikayetçi olan insanlardı. İki iş / gereksiz masraf olmasın diye fansız aldım, fanı iyisinden kendim seçeyim dedim.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam tam aradığım tarzda bir ürün, teşekkürler,

P500A d-rgb modellerinde olan fanın aynısı mı oluyor, farklı mı hocam? Çünkü d-rgb kasayı almamamın tek nedeni, fanlarından şikayetçi olan insanlardı. İki iş / gereksiz masraf olmasın diye fansız aldım, fanı iyisinden kendim seçeyim dedim.
Aynısı. Ama o fandan rahatsız olanlar neyinden rahatsız olmuş bilmiyorum.

Aynısı. Ama o fandan rahatsız olanlar neyinden rahatsız olmuş bilmiyorum.
Ses konusunda şikayetçi olmuşlar, redditte baya araştırıp yorumları okumuştum, birçok kişi şikayetçi. Hatta yorumlara eninde sonunda fanları değiştireceksiniz ama kasa mükemmel diye yazmışlar.

Farklı model önerilere açığım o zaman.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ses konusunda şikayetçi olmuşlar, redditte baya araştırıp yorumları okumuştum, birçok kişi şikayetçi. Hatta yorumlara eninde sonunda fanları değiştireceksiniz ama kasa mükemmel diye yazmışlar.

Farklı model önerilere açığım o zaman.
140mm ARGB fan Corsair dışında bulabileceğini sanmıyorum ama onların da 1 tane fiyatı yukarıya attığım komple set fiyatında. İkinci el olur dersen QL140, LL140, ML140 bakabilirsin. Ama kontrolcüyle birlikte satanlara bak.

140mm ARGB fan Corsair dışında bulabileceğini sanmıyorum ama onların da 1 tane fiyatı yukarıya attığım komple set fiyatında. İkinci el olur dersen QL140, LL140, ML140 bakabilirsin. Ama kontrolcüyle birlikte satanlara bak.
Teşekkürler hocam,

Evet bende araştırıyorum ama cidden pahalılar, kasa falan neyse ama fanlara o kadar para vermek düşündürüyor. Elimde 120 cm lian li argb fanlar var aslında ama kasa gözüme çok büyük geldi, fanlar ufak kalacak gibi hissediyorum. Belki de o kadar para vermek yerine bunları kullanmak daha iyi gibi. 4 tane 14cm fan bin lirayı geçecek gibi görünüyor.

Yinede birkaç model seçip takibe alayım, ilerleyen günlerde indirim denk geldiğinde alırım. İkinci el ilanlarını inceliyoru m (y)

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Teşekkürler hocam,

Evet bende araştırıyorum ama cidden pahalılar, kasa falan neyse ama fanlara o kadar para vermek düşündürüyor. Elimde 120 cm lian li argb fanlar var aslında ama kasa gözüme çok büyük geldi, fanlar ufak kalacak gibi hissediyorum. Belki de o kadar para vermek yerine bunları kullanmak daha iyi gibi. 4 tane 14cm fan bin lirayı geçecek gibi görünüyor.

Yinede birkaç model seçip takibe alayım, ilerleyen günlerde indirim denk geldiğinde alırım. İkinci el ilanlarını inceliyoru m (y)
Lian Li AL120 mi aldın yoksa Bora mı? İkisi de güzel bu arada. AL120 aldıysan o Galahad sıvı soğutmadaki fan. Bora da bayağı efekti olan güzel bir fan.

Pardon karıştırmışım Galahad'daki bu fandı. Güzel fan.
Çok iyi hocam o zaman, ben hiç 140 lığa para harcamadan bunları kullanayım. Kasada denedim ve evet, tahmin ettiğim gibi biraz ufak kalıyor. Fakat zarar gelmez bundan, 140 lık denk gelene kadar kullanırım bunu. Teşekkür ediyorum öneriliriniz için (y) (y)

Top Bottom