Neler Yeni

14 gün iade süreci 14.günü kapsar mı??

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
Almış olduğum ekran kartını geri gönderdim fakat firma elimize 14.gün ulaştı diyor 14.günü kapsıyor mu yasal hakkım olarak yoksa 13.gün son mu ayrıca kargoya verişim 13.gün imiş onların eline geçmesi 14.gün olmş teslim alınan tarih mi baz alınır kargoya verdiğim tarih mi bilen lütfen yardım

Bilal539

80+ Silver
Almış olduğum ekran kartını geri gönderdim fakat firma elimize 14.gün ulaştı diyor 14.günü kapsıyor mu yasal hakkım olarak yoksa 13.gün son mu ayrıca kargoya verişim 13.gün imiş onların eline geçmesi 14.gün olmş teslim alınan tarih mi baz alınır kargoya verdiğim tarih mi bilen lütfen yardım
sen 13. günde verdiysen o senin sorunun değil almaları lazım almazlarsa ver tüketici hakem heyetine seve seve almak zorundalar.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Sen kargoya istersen 14. gün ver onlara toplamda 35. günde varsın genede gününde göndermiş oluyorsun umarım demek istediğimi anlamışsındır kargoya veriş tarihin önemli varış değil

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen kargoya istersen 14. gün ver onlara toplamda 35. günde varsın genede gününde göndermiş oluyorsun umarım demek istediğimi anlamışsındır kargoya veriş tarihin önemli varış değil
Caydırmaya çalışıyorlar o zaman beni az önce aradılar 14.gün olduğu için iade hakkım yokmuş servise gönderelim ordan karar çıksın dediler hayır göndermeyin bekleyin ben yasal hakkımı biraz daha araştırıp size döncem dedim

Top Bottom