Göreceğiz biz şartlanmis alkış tutan seçmen değiliz Sinan ogan içlerinde en dolu adamdır geçmişine iyi bakın kadrosunda da keza öyle ne kk ye oy veririm ne de Erdoğan a biz bu sistemi değiştireceğiz gelmişler 70/80 yaşlarına koltuklarına yapışmış kalmışlar içleri kurumuş bitmsiler bunlar vatandaşını düşünmez CHP de öyle AKP de HDP zaten terör örgütü diğer partileri saymıyor bile he evet mülteciler gitse emin ol sorunların çoğu kökten gidecek o SADECE ufak bir adım verin yetkiyi görün etkiyiGüldürme beni be mülteci diyip başka hiçbir vaadini söylemeyen kadroları olmayan birine oy vermek akıl kaarı değil o yüzden Muharrem İnce veriyorlardı oy şimdi protesto için verecekler kazansa bile parlamentoda hiçbir şey yapamaz akp,CHP asla kabul etmez dedikleri için en azından Muharrem ince kazansaydı CHP her türlü destek verecekti
Asla mümkün değil gidiyorlar bittiMevcut iktidar büyük olasılıkla seçimi alacak iyi mi olacak bilmiyorum ama milletimiz için en hayırlısını diliyorum
Neden mümkün değil ve neden kesin gözüyle bakıyorsunuz ümitleri yitirmemek için mi yoksa gerçekten kazanacağını mı düşünüyorsunuzAsla mümkün değil gidiyorlar bitti
Kaybedecek kim diyor kazanacakNeden mümkün değil ve neden kesin gözüyle bakıyorsunuz ümitleri yitirmemek için mi yoksa gerçekten kazanacağını mı düşünüyorsunuz
Kadrosu kim zafer turizim miGöreceğiz biz şartlanmis alkış tutan seçmen değiliz Sinan ogan içlerinde en dolu adamdır geçmişine iyi bakın kadrosunda da keza öyle ne kk ye oy veririm ne de Erdoğan a biz bu sistemi değiştireceğiz gelmişler 70/80 yaşlarına koltuklarına yapışmış kalmışlar içleri kurumuş bitmsiler bunlar vatandaşını düşünmez CHP de öyle AKP de HDP zaten terör örgütü diğer partileri saymıyor bile he evet mülteciler gitse emin ol sorunların çoğu kökten gidecek o SADECE ufak bir adım verin yetkiyi görün etkiyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asla mümkün değil gidiyorlar bitti
İşte bu yüzden gelişmeyiz size dayatılani almayın hep birlikte değiştirelim ya bir kere de gitsin şunlar ne olur kiKadrosu kim zafer turizim mi
Olmayan kadroyu deme adam donanımlı ama bölünemiyor ya
Kazansa bile parlamentoda oyu olmayacağı için hiçbir dediklerini yapamayacak biliyorsun dimi çoğunluk çumhur ve millet hanı o sayıya ulaştığında bir şeyler yaparsın
Bağışlayın ne demek istediğinizi anlayamadım sizce seçimi kim alacakKaybedecek kim diyor kazanacak
Seçimi kk önde götürecek ama yetmicek 50 alamıyor Erdoğan zaten 45 /46 da kalır taş çatlasın burada Ata ittifakı belirleyici olacak bakın görünBağışlayın ne demek istediğinizi anlayamadım sizce seçimi kim alacak
Böyle olacağını herkes biliyor derken herkes Sinan Oğanın kapısını çalacaktan bahsediyordum hocam Sinan Oğan 2.tur için şöyle bir şey söyledi "İkinci tura kalamadığımız takdirde cenneti vaat etmesek de, cehennemin kapılarını kapatacağız"Hayır öyle olmicak çizgiden çıkan gider Sinan Ogan tek de değil Ata ittifakı bileşenleri var ve duruma bakicaz ikinci tura kesin kalıyor bu garanti biz HDP PKK ile anlaşma yapmayız teröristler ile pazarlığa oturmayız şartlarımız var bunlar yerine gelirse bakarız bu adamın en çok sevdiğim yönü gerçek Milliyetçi ve gerçek Atatürkçü oluşu ve teröre çok sert cevap vermesi
AKP nin devri bitti siyasette yeni dönem başlıyor bu seçim olmazsa önümüzdeki erken seçimler de dengeler çok değişecek çokBöyle olacağını herkes biliyor derken herkes Sinan Oğanın kapısını çalacaktan bahsediyordum hocam Sinan Oğan 2.tur için şöyle bir şey söyledi "İkinci tura kalamadığımız takdirde cenneti vaat etmesek de, cehennemin kapılarını kapatacağız"
Siz de aynı düşüncede misiniz yoksa buna rağmen AKP mi dersiniz
Allah için söyle kadrosu kimİşte bu yüzden gelişmeyiz size dayatılani almayın hep birlikte değiştirelim ya bir kere de gitsin şunlar ne olur ki
Sen öyle mi yapicanAllah için söyle kadrosu kim
Parlamentoda oyu yok hayal kurmaya gerek yok
Muharrem İnce alsaydı eğer CHP birleşirdi
Protesto için bir oy Muharreme bir oy memlekete
hocam öncelikle oy vermeye yaşım tutmuyor şimdi dediğiniz gibi ilk turda kk önde bitirecek peki biz neden bunu 2. tura bırakıyoruz ilk turda bitirmek varken , 14 günlük bir sürede malum adam neler neler yapabilir bunu kestirebiliyor musunuz?Seçimi kk önde götürecek ama yetmicek 50 alamıyor Erdoğan zaten 45 /46 da kalır taş çatlasın burada Ata ittifakı belirleyici olacak bakın görün