Neler Yeni

14 Mayıs'tan sonra "Başardık!" adlı konular açalım!

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
14 mayıstan sonra "başardık" adlı konular açalım. Umarım değişir. Umarım.
Neyi başardın ? Yönetim değişince fiyatlar %100 ucuzlayıp dolar 5tlye düşmeyecek haberin vardır umarım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam öncelikle oy vermeye yaşım tutmuyor şimdi dediğiniz gibi ilk turda kk önde bitirecek peki biz neden bunu 2. tura bırakıyoruz ilk turda bitirmek varken , 14 günlük bir sürede malum adam neler neler yapabilir bunu kestirebiliyor musunuz?
Kılıçdaroğluna beni kesseniz oy vermem şimdi bu yorumuma gülerler umrumda da değil her kim teröre sert bir şekilde mesafe koymazsa onu asla tanımam zamanında AKP de yaptı gitti görüştü teröristler ile içine ettiler şimdi CHP onlara vaat ediyor sizi hapisten çıkacağım size devlet vereceğim vs bunlardan adam olmaz ülkeyi satarlar akp nin yaptığı gibi benim kırmızı çizgim PKK HDP terör bunlar ile kim görüşüyorsa iş bitmiştir buna HÜDA-PAR da Dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyi başardın ? Yönetim değişince fiyatlar %100 ucuzlayıp dolar 5tlye düşmeyecek haberin vardır umarım
Sen çok inanmışsin knka kusura bakma 😅

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kılıçdaroğluna beni kesseniz oy vermem şimdi bu yorumuma gülerler umrumda da değil her kim teröre sert bir şekilde mesafe koymazsa onu asla tanımam zamanında AKP de yaptı gitti görüştü teröristler ile içine ettiler şimdi CHP onlara vaat ediyor sizi hapisten çıkacağım size devlet vereceğim vs bunlardan adam olmaz ülkeyi satarlar akp nin yaptığı gibi benim kırmızı çizgim PKK HDP terör bunlar ile kim görüşüyorsa iş bitmiştir buna HÜDA-PAR da Dahil

Sen çok inanmışsin knka kusura bakma 😅
Neye inandım anlamadım hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
evet en azıdan
eski feto yeni feto
eski pk yeni pk
sinan ogana vermem inceye dedikleri için ve parlamento da oyu olmayacağı için hayal kurmaya gerek yok
resmi başvuru yapmadığı için ince halen bir şansı var boşa vermemiş oluyorsunuz
İnce ye baktıkça liderlik vasfı gerçekten görmedim bende verecektim ama iyice düşündüm baktım hareketlerine baktım yok olmaz inceye ne dedi Ogan 🤔 dönmeyecekti korktu demek ki Sinan Ogan için de haber çıktı adam dedi ki biz çizgimiz den dönmeyiz ne olursa olsun ince korkmuş belli ki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Boşa atmış olucaksınız incenin seçmeni chp/akp/ata/ çoktan paylaştı.

Kürşat hocam kusura bakmayın ama ata ittifakında ülkeyi kim yönetecek merak ediyorum? Sinan oğandan başkası var mı? Aynı zamanda 5 yaşındaki kıza sen hayatında tecavüze uğradın mı diyen partiyi meclise mi sokucaksınız?
SİNAN OĞAN a oy veriyorum ben şuan ki meclis de o kadar sapık hainler var ki ah be kardeşim Allah onları uzak etsin inşallah hepsi teker teker gidecek er ya da geç bu ülkeye adalet gelecek kazık cakmislar gitmiyorlar kk da adam değil Tayyip de

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
SİNAN OĞAN a oy veriyorum ben şuan ki meclis de o kadar sapık hainler var ki ah be kardeşim Allah onları uzak etsin inşallah hepsi teker teker gidecek er ya da geç bu ülkeye adalet gelecek kazık cakmislar gitmiyorlar kk da adam değil Tayyip de
hocam kknın terörist olduğunu hdpnin onu desteklemesi veya demirtaşı çıkartıcaz demesinemi bağlıyorsunuz

arturo

80+ Silver
Hocam kusura bakmayın ama fanatik akp seçmenine dönmüşsünüz.

Dexes

80+ Bronze
Sen ne anladın bilmiyorum ama başımızdan bir bela gidecek. Herşeyin ucuzlayacağını felan belirtmedim. Şuanda ben dahil herkes "mevcutu yollayalım gerisine bakarız" kafasında. Ve bu da benim için bir başarı niteliği taşır. (mevcutu yollamaktan bahsediyorum.)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam kusura bakmayın ama fanatik akp seçmenine dönmüşsünüz.
Ne AKP li ne CHP li ne de başka bir partiye bağlıyım takım tutar gibi parti tutman ben adalet den millî manevi değerlerden Atatürk'ün açtığı yoldan giden bir gencim benim kırmızı çizgim var knka PKK HDP ile olan ile babam dahi olsa işim olmaz bugüne kadar HDP li arkadaşım da olmadı olmasın da

Davy_Jones1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Berken
Ne AKP li ne CHP li ne de başka bir partiye bağlıyım takım tutar gibi parti tutman ben adalet den millî manevi değerlerden Atatürk'ün açtığı yoldan giden bir gencim benim kırmızı çizgim var knka PKK HDP ile olan ile babam dahi olsa işim olmaz bugüne kadar HDP li arkadaşım da olmadı olmasın da
hocam chp nin terörist olduğu varsayımına nasıl vardınız ? merak ediyorum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,306
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom