Neler Yeni

14 Mayıs'tan sonra "Başardık!" adlı konular açalım!

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam chp nin terörist olduğu varsayımına nasıl vardınız ? merak ediyorum sadece
Varsayım değil açık açık konuşmaları var izle bak YouTube den bana savunma onları rica ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sinan oğana oy vermeyenleri az önce vatan haini ilan etdiniz bu fanatiklik oluyor.
Öyle bişey demedim şuanki akp iyi mi değil CHP iyi mi değil o zaman ben bunlara vermek istemiyorum vermek zorunda mıyım değilim en azından çizgisi olan birine veririm

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam kknın terörist olduğunu hdpnin onu desteklemesi veya demirtaşı çıkartıcaz demesinemi bağlıyorsunuz
Sırf o olsa keşke HDP çıkıp ne dedi Kılıçdaroğlu bilsin ki HDP nin istekleri olmazsa bunun hesabını soracağız demedi mi bu ne demek bir düşün

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam kimseyi savunmadım ama yaptığınız yanlış sizin fikirlerinize uymuyanlar vatan haini olmuyor.
tabii ki olmuyor ben öyle bişey demedim CHP nin izlediği yolu doğru bulmuyorum AKP desen zaten onuda göndereceğiz az kaldı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Neyse boşverin size bişey olmasın yemişim partisini 14 Mayıs tan sonra dediğim gibi bişey değişmez yine fakir fakir kalacak yine zengin zengin olacak alt gelir hep ezildi hep ezilecek umarım gerçekten adam gibi adam biri çıkar bu bataklıktan bizi kurtarır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam işte bitmesi için kk diyoruz :)
Bu kadar büyük konuşuyorum benim fikrim bak yanlış anlama sen yanlış anlıyorsun hep Kılıçdaroğluna oy verirsem ellerim kırılsın Atatürk hayatta olsa buna adım kadar eminim şuanki mevcut CHP yi yerle bir eder di keşke onun kadar milliyetçi Vatansever olsalar

Top Bottom