Varsayım değil açık açık konuşmaları var izle bak YouTube den bana savunma onları rica ediyorumhocam chp nin terörist olduğu varsayımına nasıl vardınız ? merak ediyorum sadece
Öyle bişey demedim şuanki akp iyi mi değil CHP iyi mi değil o zaman ben bunlara vermek istemiyorum vermek zorunda mıyım değilim en azından çizgisi olan birine veririmHocam sinan oğana oy vermeyenleri az önce vatan haini ilan etdiniz bu fanatiklik oluyor.
hocam savunmuyorum zaten oy kullanmaya yaşım yetmiyor sadece merak ediyorum bahsettiğniz videoları gönderirseniz çok mutlu olurumVarsayım değil açık açık konuşmaları var izle bak YouTube den bana savunma onları rica ediyorum
Sırf o olsa keşke HDP çıkıp ne dedi Kılıçdaroğlu bilsin ki HDP nin istekleri olmazsa bunun hesabını soracağız demedi mi bu ne demek bir düşünhocam kknın terörist olduğunu hdpnin onu desteklemesi veya demirtaşı çıkartıcaz demesinemi bağlıyorsunuz
orda beni etiketlemiş hocam karıştırmışsınızHocam kimseyi savunmadım ama yaptığınız yanlış sizin fikirlerinize uymuyanlar vatan haini olmuyor.
tabii ki olmuyor ben öyle bişey demedim CHP nin izlediği yolu doğru bulmuyorum AKP desen zaten onuda göndereceğiz az kaldıHocam kimseyi savunmadım ama yaptığınız yanlış sizin fikirlerinize uymuyanlar vatan haini olmuyor.
Neyse ben fazla bişey demek istemiyorum umarım bu yorgun siyaset biterYargı bağımsızlığı olmuyan'
Bu kadar büyük konuşuyorum benim fikrim bak yanlış anlama sen yanlış anlıyorsun hep Kılıçdaroğluna oy verirsem ellerim kırılsın Atatürk hayatta olsa buna adım kadar eminim şuanki mevcut CHP yi yerle bir eder di keşke onun kadar milliyetçi Vatansever olsalarHocam işte bitmesi için kk diyoruz