CHP yönetimi vardı ama neyse knka boşuna kendini yorma benden CHP ye PKK ya HDP ye oy çıkmaz kendini yorma iki gözüm boşver sen beni başkalarını çevirYa hocam kk sgk müdürüydü sadece, o yönetmiyordu ki
Senden Ufak ricam Habertürk u aç sonuna kadar izleYa hocam kk sgk müdürüydü sadece, o yönetmiyordu ki
Teke tek belki senin fikrin değişirHangi program?
Atacak bişey yok knka Habertürk canlı yayınProgramı atarsanız izliyim ama sanmıyorum çünkü başka çarem yok
SGK Kılıçdaroğlu döneminde çok açık yoktu ve çok yetkisi yoktu diye biliyorum.Yönetmez bunlar daha 6li masa aralarında anlaşmiyor adam SGK yi batırdı kendi işçilerinin parasını vermedi bu kişi ne anlar ülke yönetmek den kazanırsa tabii ki geride Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalırsa çocuklarımız görür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu adam bırak ülke yönetmeyi dükkan yöntemez
Göreceğiz bakalım nasıl yönetiyorlar zaten ikinci turda alacaklar o zaman ben göreceğim bunlarıSGK Kılıçdaroğlu döneminde çok açık yoktu ve çok yetkisi yoktu diye biliyorum.
Rte döneminde çok açık ve borç var şu an.
iilk seni göndericez suriyeyedeğişmez inşAllah
Dahası var bunlar sadece bir kaç tanesihocam chp nin terörist olduğu varsayımına nasıl vardınız ? merak ediyorum sadece
Söylüyorum he gene size kalmış.14 mayıstan sonra "başardık" adlı konular açalım. Umarım değişir. Umarım.
Diyorum su seçim cb olarak kime verirseniz verin ama AKP ve CHP'ye vermeyin milletvekilinde ve iyi araştırın.Dahası var bunlar sadece bir kaç tanesi
Yalan olduğunu düşünüyorsan kendi. İstediğinle araştır
Chp bildiğiniz chp değil