hocam onu ayarlardan hallediyosun ama tam emin değilimSelamlar 14 pro max almıştım bugün geldi fakat arka kamera ile fotoğraf çekmeden önce hareket ettirirken sanki 30 fps gibi hiç akıcı değil bunu nasıl düzeltebilirim?
ayarlara gir kamera yı seç ordanda video 1080p 30 fps de ayarlıdır 4k 60 seçSelamlar 14 pro max almıştım bugün geldi fakat arka kamera ile fotoğraf çekmeden önce hareket ettirirken sanki 30 fps gibi hiç akıcı değil bunu nasıl düzeltebilirim?
hocam videodan bahsetmiyorum fotoğraf çekmeden önceki ekrandan bahsediyorum dediğin ayar 4k 60fps'te.ayarlara gir kamera yı seç ordanda video 1080p 30 fps de ayarlıdır 4k 60 seç
birisine daha sordum o da aynısı söyledi ama bulamadım hocamhocam onu ayarlardan hallediyosun ama tam emin değilim
hocam videodan bahsetmiyorum fotoğraf çekmeden önceki ekrandan bahsediyorum dediğin ayar 4k 60fps'te.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birisine daha sordum o da aynısı söyledi ama bulamadım hocam
teşekkür ederim hocam haklısınızhocam fotoğraf menüsünde normaldir çok daha yüksek çözünürlükte kare yakalamaya çalıştığı ve hata gidermeye çalıştığı için 60fps video kadar akıcı olmaz. mutlaka düzeltmenin bir yolu vardır ama her telefonda bu böyle bilin istedim
teşekkür ederim hocam haklısınız