Siz bir eğitmen yardımıyla mı 6 aydır çalışıyorsunuz yoksa tek mi çalışıyorsunuz?Merhaba 14 yaşındayım 6 aydır gym e gidiyorum programım sizce nasıl değiştirmem mi gerekiyor artık.
Hocam bende baya öyleydim ama düzene girme vakti geldiğini anladım sadece.hocam aynı yaştayız kıskandım bn bugün 15 buçuk saat pc başındayım (anlamıyorum bu tür şeylerden )
Hocam tek başıma bu programı bir eğitmen akrabam yazmıştı bende ilerlediğim süreçte değiştirdim yavaş yavaşSiz bir eğitmen yardımıyla mı 6 aydır çalışıyorsunuz yoksa tek mi çalışıyorsunuz?
Sağlam ve yeni başlamana rağmen çok ağır bir program kanka sorun yaşamıyorsan aynen devam.Merhaba 14 yaşındayım 6 aydır gym e gidiyorum programım sizce nasıl değiştirmem mi gerekiyor artık.
Evet hocam ama göğüs gününden bir haraketi çıkarmam gerekiyor yoruluyorum ağır girdiğim için ve bu programdan iyi bir kas kütlesi elde ettim 75 kg bench ve 30kg 6 tekrar incline girebiliyorum artık.Sağlam ve yeni başlamana rahmen çok ağır bir program kanka sorun yaşamıyorsan aynen devam.
Bence bu programdan alabildiğin maksimum verimi al arada hareketleri çıkarıp eklersin kendine göre PPL'de iyi ama tam bilgim yok.Evet hocam ama göğüs gününden bir haraketi çıkarmam gerekiyor yoruluyorum ağır girdiğim için ve bu programdan iyi bir kas kütlesi elde ettim 75 kg bench ve 30kg 6 tekrar incline girebiliyorum artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakın olduğum bir arkadaşım PPL programını kullanıyor ve iyi gelişme var yine bende bir ara ona yönelmek istedim ama bilmiyorum yeniden program yazmam zor olur diye bulaşmadım.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.Bence bu programdan alabildiğin maksimum verimi al arada hareketleri çıkarıp eklersin kendine göre PPL'de iyi ama tam bilgim yok.
Rica ederim.Tamamdır hocam çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.