14 yaşındaki Kanada'lı çocuğun çim biçerek 2 ayda aldığı PC (2080 Super)

Welcome To TURKEY.

ekran kartı 3-4 sene once yoktu nasıl onun için calıstın
Parasını toplamak için diyorum. Aklımda bir hedef vardı hep. Bi 4-5K param olsun, araştırır alırım diyordum. Anca 5 ay önce falan toplayabildim paramı. En uygun sistem bu gözüktü gözüme, aldım. Bunu açıklamama gerek var mı cidden :D

Bende Almanya düşünüyorum asgari maaş 1600€ iyi para not: (hiç bir zaman gidemedi)
Almanya pek güzel bir ülke değil paranız varsa türkiye çok güzel bir ülke.Sırf ekonomi sebebli gitmek istiyorsun haklı isyan bakalım seneye wot yapmayı düşünüyorum nasipse oraları da görücem gelirken de yanımda ps5 getiricem :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1600 AF, 1650 Super, 8GB RAM sistemi toplamak için 3-4 senedir çalışıyorum. Bunun içine monitörü, klavyesi falan da dahil ama ne olursan olsun cidden çok üzücü bir tablo.
Abartma istersen dediğin sistemi asgari ücretle çalışsan 2 ayda topluyorsun nasıl becerdin 3-4 sene de toplamayı.

Abartma istersen dediğin sistemi asgari ücretle çalışsan 2 ayda topluyorsun nasıl becerdin 3-4 sene de toplamayı.
Öğrenciyim ben. Bir gelir kaynağım yok. Çalıştım dediğime bakma, biriktirmek için uğraştım anlamında diyorum. Ordan burdan gelen paralarla falan.

Öğrenciyim ben. Bir gelir kaynağım yok. Çalıştım dediğime bakma, biriktirmek için uğraştım anlamında diyorum. Ordan burdan gelen paralarla falan.
Bende öğrenciyim fotoğrafımda gördüğün sistemimi 1 yılda zorlanmadan topladım değeri 15 Bin civarı yanlış anlama çalıştım diyince.

Geri