Parasını toplamak için diyorum. Aklımda bir hedef vardı hep. Bi 4-5K param olsun, araştırır alırım diyordum. Anca 5 ay önce falan toplayabildim paramı. En uygun sistem bu gözüktü gözüme, aldım. Bunu açıklamama gerek var mı ciddenekran kartı 3-4 sene once yoktu nasıl onun için calıstın
ağlamıyorum gözüme vergi kaçtı.Düşünürken aklıma vergi geliyor düşünemiyorum...
Almanya pek güzel bir ülke değil paranız varsa türkiye çok güzel bir ülke.Sırf ekonomi sebebli gitmek istiyorsun haklı isyan bakalım seneye wot yapmayı düşünüyorum nasipse oraları da görücem gelirken de yanımda ps5 getiricemBende Almanya düşünüyorum asgari maaş 1600€ iyi para not: (hiç bir zaman gidemedi)
Abartma istersen dediğin sistemi asgari ücretle çalışsan 2 ayda topluyorsun nasıl becerdin 3-4 sene de toplamayı.Ben 1600 AF, 1650 Super, 8GB RAM sistemi toplamak için 3-4 senedir çalışıyorum. Bunun içine monitörü, klavyesi falan da dahil ama ne olursan olsun cidden çok üzücü bir tablo.
Öğrenciyim ben. Bir gelir kaynağım yok. Çalıştım dediğime bakma, biriktirmek için uğraştım anlamında diyorum. Ordan burdan gelen paralarla falan.Abartma istersen dediğin sistemi asgari ücretle çalışsan 2 ayda topluyorsun nasıl becerdin 3-4 sene de toplamayı.
Bende öğrenciyim fotoğrafımda gördüğün sistemimi 1 yılda zorlanmadan topladım değeri 15 Bin civarı yanlış anlama çalıştım diyince.Öğrenciyim ben. Bir gelir kaynağım yok. Çalıştım dediğime bakma, biriktirmek için uğraştım anlamında diyorum. Ordan burdan gelen paralarla falan.
Post açma vergisini ödedin mi?Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
2080 super, 32gb ram, 10700k, 1tb SATA ssd, 2tb HDD, NZXT h510
Sistemin fiyatı 3200 kanada doları.
5 mayıstan itibaren 52 evin çimini kesmiş.
günlük 30 dolar kazanmış ortalama.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:
çoğu türkten daha fazla kazanması pekiNe düşünüyorsunuz arkadaşlar?
2080 super, 32gb ram, 10700k, 1tb SATA ssd, 2tb HDD, NZXT h510
Sistemin fiyatı 3200 kanada doları.
5 mayıstan itibaren 52 evin çimini kesmiş.
günlük 30 dolar kazanmış ortalama.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak:
Düşünmeye de vergi getiririz.Düşünürken aklıma vergi geliyor düşünemiyorum...