Neler Yeni

14 Yaşındayım Kilo Vermek İstiyorum Fakat Başaramıyorum

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
Merhaba. Ne zaman diyet yapmak istesem bir kaç gün diyet yapıyorum. Sonradan bozuluyor. Aslında kendim bozuyorum. Diyeti bozmasam belkide çok iyi kilo vereceğim ama Başaramıyorum. Benim yaşlarımda kilo verenler nasıl kilo verdiniz anlatırmısınız. Ekstra olarak günde 20 kilometreden fazla bisiklet sürüyorum. Sizce en iyi kilo verme yöntemi nedir. Artık zayıflamak istiyorum. Eğer yine beceremezsem diyetisyene gideceğim. Yorumlarınızı bekliyorum

HoYeon Jung

80+ Gold
Spor yapın.
Bence şuanda gelişim çağındasınız ve yemenizden kısmanızı önermem.
Sadece hafif yemeğinizi yemeyi azaltın ve spor yapın.
Spor yaparsanız kilo vereceksiniz ama öyle 2 gün yapayım 3 gün yapayım değil.
Düzenli spor.

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spor yapın.
Bence şuanda gelişim çağındasınız ve yemenizden kısmanızı önermem.
Sadece hafif yemeğinizi yemeyi azaltın ve spor yapın.
Spor yaparsanız kilo vereceksiniz ama öyle 2 gün yapayım 3 gün yapayım değil.
Düzenli spor.
Her gün 20 kilometre bisiklet sürüyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum. Yemeği biraz azaltacağım. İnşallah kilo verebilirim

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
yardım123
Hergün aynı saatlerde ye öğünlerini, öğün arasında sürekli bir şeyler atıştırma, kilo vermek irade işi, iraden yoksa veremezsin, iradeni güçlendirmen lazım kendine engel olmak için.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Kilo verme yöntemini soruyor, arkadaşın kilosunu ne yapacaksın, belki paylaşmak istemiyor?
Kilosunu bilmeden nasıl diyet planı vs önereyim biraz aklını kullan istersen. Ayrıca gelişim çağında olduğu için boyunu da öğrenmem gerekiyor. Çünkü uzadığında kilosu gidecek zaten.

HoYeon Jung

80+ Gold
Her gün 20 kilometre bisiklet sürüyorum. Yeterli olacağını düşünüyorum. Yemeği biraz azaltacağım. İnşallah kilo verebilirim
Yetmeyebilir.
Yani ben doktor değilim ama internette videolar izle, yarım saatini spora ayır. Egzersizler yap.
Her şey yemek değil.
Mesela ben de kiloluyum, ancak ben çok fazla yiyerek almadım.
Oturmaktan kilo aldım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba. Ne zaman diyet yapmak istesem bir kaç gün diyet yapıyorum. Sonradan bozuluyor. Aslında kendim bozuyorum. Diyeti bozmasam belkide çok iyi kilo vereceğim ama Başaramıyorum. Benim yaşlarımda kilo verenler nasıl kilo verdiniz anlatırmısınız. Ekstra olarak günde 20 kilometreden fazla bisiklet sürüyorum. Sizce en iyi kilo verme yöntemi nedir. Artık zayıflamak istiyorum. Eğer yine beceremezsem diyetisyene gideceğim. Yorumlarınızı bekliyorum
Dostum bol su iç. Bisiklete, yürüyüşe devam et. Bu zaman alan bir süreç. Herkesin metabolizması farklıdır. Yavaş kilo verebilirsin bu normal.

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
Yetmeyebilir.
Yani ben doktor değilim ama internette videolar izle, yarım saatini spora ayır. Egzersizler yap.
Her şey yemek değil.
Mesela ben de kiloluyum, ancak ben çok fazla yiyerek almadım.
Oturmaktan kilo aldım.
Haklısınız

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kilosunu bilmeden nasıl diyet planı vs önereyim biraz aklını kullan istersen. Ayrıca gelişim çağında olduğu için boyunu da öğrenmem gerekiyor. Çünkü uzadığında kilosu gidecek zaten.
Uzadığında kilosu gidecek ne demek?
Bir sürü uzun olup kilolu insan var, arkadaşın ne kadar uzayacağını nereden biliyorsun? Arkadaşın kilosu ile hiçbir işin yok senin, ona göre öneri ne alaka? İster 70 olsun ister 90 ne fark eder? Senin tek yapacağın şey kilo verme önerisi, başka bir şey değil.

Top Bottom