140 bin tl bütçe ile Monitör dahil PC toplama

Fhummox

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba , oyun için yeni nesil bir sistem toplamak istiyorum. Monitörle birlikte bütçem 140 bin TL . Her türden oyun oynayacağım.

Monitör olarak OLED almak istemiyorum. 4K IPS Panel en kaliteli monitörlerden önerilerinizi bekliyorum.

(linkteki 1 sayısı yerine i yaz forumda snerji yasaklı diye tam linki atamıyorum)

kasayı şöyle toplarsan 103k civarı bir şey tutar yanınada samsungun 1440p oled monitörünü çekersin olur biter onun da fiyatının 25k olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

Toplam: 108.809 TL Monitöre 32k gibi bütçe kalıyor

(linkteki 1 sayısı yerine i yaz forumda snerji yasaklı diye tam linki atamıyorum)

kasayı şöyle toplarsan 103k civarı bir şey tutar yanınada samsungun 1440p oled monitörünü çekersin olur biter onun da fiyatının 25k olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
OLED monitör istemiyorum. 4K IPS Panel arıyorum.

mATX kasaya ATX anakart önermişsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Toplam: 108.809 TL Monitöre 32k gibi bütçe kalıyor
Hocam parçalar ekran kartı ve işlemci hariç çok zayıf değil mi monitör için IPS panel düşünüyorum o yüzden o kadar bütçeye ihtiyacım yok.

mATX kasaya ATX anakart önermişsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam parçalar ekran kartı ve işlemci hariç çok zayıf değil mi monitör için IPS panel düşünüyorum o yüzden o kadar bütçeye ihtiyacım yok.
Parçalar zayıf değil yeterli parçalar ama şöyle güncelleyebilirsiniz.

Anakart

SSD

Ram 2x32

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,828
Üyeler
174,928
Son üye
BeatMe