150.000 tl bütçe ile monitör dahil PC toplama

Anladım teşekkürler. Hocam peki ürünleri tek tek internetten toplayacağım. Güvenilir satıcıları nasıl öğrenebilirim. Forumda bununla ilgili bir konu açsam yardımcı olurlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım teşekkürler. Hocam peki ürünleri tek tek internetten toplayacağım. Güvenilir satıcıları nasıl öğrenebilirim. Forumda bununla ilgili bir konu açsam yardımcı olurlar mı?
Hocam akakçeden listeli şeklinde gidip alabilirsiniz onlar güvenilir olanlar oluyor

Veya bilindik markalardan alacaksınız ama o zamanda biraz tuzlu olabiliyor

30k ya geliyor bu oled monitör

27 inç bakıyorum da 4K 240 Hz için 30K güzel fiyatmış.

Samsungun mağazasından deneyerek temin edebiliriz demi bu monitörleri

27 inç bakıyorum da 4K 240 Hz için 30K güzel fiyatmış.

Samsungun mağazasından deneyerek temin edebiliriz demi bu monitörleri
İnternet kampanyası olabilir isterseniz test edin evinize buradan sipariş ederseniz Samsung mağazalarında genelde olmuyor bu tarz şeyler ama

5000tl de kasaya ayırdık hocam (bunu siz seçin kasa zevk işidir)

Şuan toplam:56.000tl yapıyor

112k yapıyor totql 38k kalıyor isterseniz 360mm sıvı soğutmada alabilirsiniz hava için 2500 koymuştum 5000 daha koyuyorum 33k bütçemiz kaldı onlada monitör alacağız

4k 2k fark etmez hocam oled için eğer ki 4-5 saatte bir dinlendirirseniz veya hep aynı ekranda bırakmazsanız bir sorun olmaz
Yegenim sonunda 5080 önermişsin dogru seçim yanlış psu 850w alır daha iyisini ve kalan 2k yada sıvı sogutucu alır çünkü o işlemci kule tipiyle yanar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,058
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri