Merhaba iyi akşamlar masa almayı düşünüyorum 140cm genişlik 60 cm derinlik yeter mi acaba ne dersiniz? Şu kadar inç monitörüm var şu boyda kasam var klavyem %60 boyda diyebilirsin. Siz hayatta nasıl tutunuyorsunuz hiç kimseyle konuşmuyor musunuz? Bu kadar derdini anlatamayan bir toplum var mı140 cm gennişlik 60 vm derinlik yertermi eğer sizin böyle setup ınız varsa atarmısınız foto
konunun açıldığı başlık daha komikMerhaba iyi akşamlar masa almayı düşünüyorum 140cm genişlik 60 cm derinlik yeter mi acaba ne dersiniz? Şu kadar inç monitörüm var şu boyda kasam var klavyem %60 boyda diyebilirsin. Siz hayatta nasıl tutunuyorsunuz hiç kimseyle konuşmuyor musunuz? Bu kadar derdini anlatamayan bir toplum var mı
dostum seni ilgilendirmiyo ayrıca bi düşüne bilirsin kaç inç kullanabileceğimi hahMerhaba iyi akşamlar masa almayı düşünüyorum 140cm genişlik 60 cm derinlik yeter mi acaba ne dersiniz? Şu kadar inç monitörüm var şu boyda kasam var klavyem %60 boyda diyebilirsin. Siz hayatta nasıl tutunuyorsunuz hiç kimseyle konuşmuyor musunuz? Bu kadar derdini anlatamayan bir toplum var mı
çok teşekkür ederim yeterliymiş bana saolunbuyrun 140 a 60