fayuk_w 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,430 22 Eylül 2024 #1 Bütçe 1500 Spor salonunda veya koşuya çıktığımda kullanabileceğim mumkunse kulak üstü ve ses kalitesi iyi bluetooth kulaklik almayi dusunuyorum.Şuan aklimda jbl'nin kulakliklari var oneriniz varsa acigim.
Spor salonunda veya koşuya çıktığımda kullanabileceğim mumkunse kulak üstü ve ses kalitesi iyi bluetooth kulaklik almayi dusunuyorum.Şuan aklimda jbl'nin kulakliklari var oneriniz varsa acigim.
dafidak 80+ Bu Kullanıcının Doğum Günü! Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 376 Dahası Reaksiyon skoru 46 İsim Baran Çolak 22 Eylül 2024 #2 ben satabilirim istiyosan jbl t460 bt var bende gayet kullanışlı uzun süre gidiyor internetten bakabılrısın
ben satabilirim istiyosan jbl t460 bt var bende gayet kullanışlı uzun süre gidiyor internetten bakabılrısın
fayuk_w 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,430 30 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 dafidak yazmış: ben satabilirim istiyosan jbl t460 bt var bende gayet kullanışlı uzun süre gidiyor internetten bakabılrısın Devamı için tıklayın... usta ikinci el aramiyorum alacaksam 0 alirim yine de sorayim kac saat gidiyor şarjı
dafidak yazmış: ben satabilirim istiyosan jbl t460 bt var bende gayet kullanışlı uzun süre gidiyor internetten bakabılrısın Devamı için tıklayın... usta ikinci el aramiyorum alacaksam 0 alirim yine de sorayim kac saat gidiyor şarjı