Neler Yeni

1400 TL Bütçe ile Monitör Önerisi

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
Düşünmeden yapıştır kardeşim.
Zaten 4 ölü pixel çıkan buydu galiba :D

-CrawL

80+ Gold
Hiç Donkeyden emin değilim senin kararın.
1400ü gram gecemem maalesef jdyi gamıng gecesınden alabılırım. anca aklımda bunlar var:
(kupon ile 1400e gelcek)

EmreCov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Armutcu
Acer 165Hz önermeyin aldım 4tane ölü piksel çıktı.Dahada iade ile uğraşmak istemiyorum bu iade ettiğim 2.ürün (daha yollamadım 30ocakta kargo gelip alıcak). 1400Tlye Başımı ağrıtmıcak monitör lazım max bütçem 1400 daha üstüne çıkamam.
şu videodaki monitörü kesinlikle öneririm uzun zamandır kullanıyorum gerçekten F/P olarak mükemmel monitör

-CrawL

80+ Gold
a
ynen bu ytden inceleyen birinde 3sıkışmış piksel vardı uyardı beni dinlemedim. Bu modelde çok ölü piksel çıkıyor forumdan alan birinde ölü piksel +ışık sızması çıktı tek bende değil yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu videodaki monitörü kesinlikle öneririm uzun zamandır kullanıyorum gerçekten F/P olarak mükemmel monitör
1300den fazla vermem ona rampage olunca tedirgin oldum

şoka bime 1300e güzel bişey gelse alırım aslında ölü piksel çıkarsa koşulsuz iade yaparlar zaten

cidden moralim çok bozuldu 6aydır gün sayıyordum 2monitör aldım 2side sorunlu çıktı Şanssızlıgımdan nefret ediyorum daha şans çıkmıcak galıba çünki tüm şansımı cs go da rekabetçi maçından 220tl lık kasa çıkararak harcadım

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless

-CrawL

80+ Gold
Ölü pixel varmı şuan?

Tüh :(
Bu olabilir o halde.
pederde uyardı oğlum phılıps al acer kötü dedi (aceri kötülemiyorum iyi bir marka) o kadar uyardı. sizin attıgınız modeli almamı istedi almadım :(

-CrawL

80+ Gold
Tüh :(
Bu olabilir o halde.
%90 phılıpsı alıcagım Tabii iade alırlarsa 10gün bulur karta paranın yatması birde onu bekle

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
%90 phılıpsı alıcagım Tabii iade alırlarsa 10gün bulur karta paranın yatması birde onu bekle
Satın almadan önce şöyle güzel bir abdest el namazını kıl sonra iki tesbih çek bildiğin tüm duaları okuyarak satın alma işlemini gerçekleştir.

-CrawL

80+ Gold
Satın almadan önce şöyle güzel bir abdest el namazını kıl sonra iki tesbih çek bildiğin tüm duaları okuyarak satın alma işlemini gerçekleştir.
ben etmeyeceğim anneme ettircem şansım yok. bildiğim tüm duaları ettim almadan önce sorun çıkmasın diye. ama yok arkadaş olmuyo ellerim naleti sanırım. ben hiç ellemicem anneme bırakıcam

Erik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Karpat
ben etmeyeceğim anneme ettircem şansım yok. bildiğim tüm duaları ettim almadan önce sorun çıkmasın diye. ama yok arkadaş olmuyo ellerim naleti sanırım. ben hiç ellemicem anneme bırakıcam
İhşallah bu seferki sorunsuz çıkar ne diyeyim Allah sabır versin.

-CrawL

80+ Gold
İhşallah bu seferki sorunsuz çıkar ne diyeyim Allah sabır versin.
Alışttım artık Bunun iadesini alsınlar başka bir şey istemiyorum elimde kalırsa kötü olur (oyunlarda hiç belli olmuyo sadece piksel testinde)

Top Bottom