Malzeme kalitesi nasıldır hocam elde kötü bir his yaratır mı 4 yıldır g300s kullanıyorum az çok hissiyatı kaliteli hissetiriyor kendi çapında
G300s'ten kat kat kalitelidir onun garantisini vereyim. kasa abs butonlar pbt grip ile beraber geliyor zatebn.Malzeme kalitesi nasıldır hocam elde kötü bir his yaratır mı 4 yıldır g300s kullanıyorum az çok hissiyatı kaliteli hissetiriyor kendi çapında
Dareu a950 pro ile 4k arasında 400 tl'lik fark ödemeye değer mi peki bütçeyi o seviyeye çıkarsam farklı bir mouse öneriniz olur muG300s'ten kat kat kalitelidir onun garantisini vereyim. kasa abs butonlar pbt grip ile beraber geliyor zatebn.
4k da kesinlikle alınır o bütçeye çıkabiliyorsanız.Dareu a950 pro ile 4k arasında 400 TL'lik fark ödemeye değer mi peki bütçeyi o seviyeye çıkarsam farklı bir mouse öneriniz olur mu
hocam a950 pro aldım driver kurdum yazılım guncellemesi var sizce yapmalimiyim bazi upgradeler sorunlu olabiliyor o yuzden sorayim dedim4k da kesinlikle alınır o bütçeye çıkabiliyorsanız.
yapma boşver şimdilikhocam a950 pro aldım driver kurdum yazılım guncellemesi var sizce yapmalimiyim bazi upgradeler sorunlu olabiliyor o yuzden sorayim dedim
teşekkürleryapma boşver şimdilik