Neler Yeni

1400 TL Monitör Önerisi

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
kardeşim o ms meselesini iyi araştır. Tamam sen gözle göremezsin ama pc de ghosting sorunu yapıyor.
Ben kullandığımda masaüstünde vb ghosting yoktu. Uzun vadede nasıl olur bilemem. Ama eğer ms 6-7 olmadığı sürece sıkıntı yok. Evet VA'lar en hantal paneller ama zaten bu bütçede alabileceğin monitörlerin çoğunun gerçek tepki süresi 3-4ms civarı. Bu monitör anca 7-8ms verebilir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
bu mpdel 4 ms de olmasından dolayı çok fazla var. 240 hz modelini aldık kuzenime 2200 TL ye ucuz diye geri iade ettik. ve çok kişide aynı sorunu okuyorum.
Philips yalnız Ghosting olan Samsung değil.
GTG değeri 4ms çok normal.
MPRT değerini yazıp fiyat şişirmemişler.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı

-CrawL

80+ Gold
benım kare monitörüm 8ms (dönüştürücü ile kullandıgım için 12-15 civarı oluyor ghosting 0)
Ben kullandığımda masaüstünde vb ghosting yoktu. Uzun vadede nasıl olur bilemem. Ama eğer ms 6-7 olmadığı sürece sıkıntı yok. Evet VA'lar en hantal paneller ama zaten bu bütçede alabileceğin monitörlerin çoğunun gerçek tepki süresi 3-4ms civarı. Bu monitör anca 7-8ms verebilir.

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
Bütçe arttırırsanız kesinlikle bunu öneririm.
Artamam hocam sistemden kısarım o zaman

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
benım kare monitörüm 8ms (dönüştürücü ile kullandıgım için 12-15 civarı oluyor ghosting 0)
tek ms ten değil zaten sorun bendede 5 ms philips vardı 60 hz ondada yoktu ama bu monitörde aşırı ghosting var ben bunu bilir bunu söylerim :D gözlerimle gördüm ve çoğu kişi aynı şeyden şikayetçi iade etmeye gittiğimizde ordaki adam da dedi sürekli geeri idae geliyor diye.

-CrawL

80+ Gold
tek ms ten değil zaten sorun bendede 5 ms philips vardı 60 hz ondada yoktu ama bu monitörde aşırı ghosting var ben bunu bilir bunu söylerim :D gözlerimle gördüm ve çoğu kişi aynı şeyden şikayetçi iade etmeye gittiğimizde ordaki adam da dedi sürekli geeri idae geliyor diye.
samsung 144hzmi? yt den kullanana sordum guzel dedi son kez forumdakılere sordum onlarda guzel dedim ettim iade ettim. acer 165hz ıps aldım. forumdakıler onerdı. techopata sordum. kalitesiz parçalar vardır iade edin sorun çıkarır dedıler kafam karıştı kiminde ölü pixel çıkmış falan filan. yarın elıme ulaşıyor ürün. çok kişi merak ediyor bende inceleme konusu acıcagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu dışı biliyorum. merakımdan soruyorum. sisteminiz ile valorant cs de kaç fps alıyorsunuz?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
samsung 144hzmi? yt den kullanana sordum guzel dedi son kez forumdakılere sordum onlarda guzel dedim ettim iade ettim. acer 165hz ıps aldım. forumdakıler onerdı. techopata sordum. kalitesiz parçalar vardır iade edin sorun çıkarır dedıler kafam karıştı kiminde ölü pixel çıkmış falan filan. yarın elıme ulaşıyor ürün. çok kişi merak ediyor bende inceleme konusu acıcagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu dışı biliyorum. merakımdan soruyorum. sisteminiz ile valorant cs de kaç fps alıyorsunuz?
nvidia ayarlarınıda yaparak. CSgo düşük ayarlarda oynuyorum. genelde sabit 400. molotof ve fight smoke yerlerine göre 310 320 300 olabiliyor. ama çok nadir. Tünellerde falan 450 ye kadar çıkıyor. Testyapıtğımda en fazla 600 gördüm.

-CrawL

80+ Gold
nvidia ayarlarınıda yaparak. CSgo düşük ayarlarda oynuyorum. genelde sabit 400. molotof ve fight smoke yerlerine göre 310 320 300 olabiliyor. ama çok nadir. Tünellerde falan 450 ye kadar çıkıyor. Testyapıtğımda en fazla 600 gördüm.
Maşşalah. ben r3 3100 rx570 ile cs go dust2 rekabetçi 1280x1024 medium ayarda 220-300fps arası oynuyorum bazı yerlerde 370 oluyo. 165hz monitör sipariş ettim onun için

Top Bottom