Kanka ben o monitörü aldım 2gün kullandım iade ettim. Ölü pixel çıkmadı Ama deli gibi ghosting oluyordu. iade ettim senin attıgın monıtoru sıparış ettım yarın gelıyor4ms çok değil mi hocam
Ghosting falan dedi bir arkadaş
Ghosting VA ve IPS panellerde olması normal bir şey.Bundada ghosting yaşayan varmış.
kardeşim o ms meselesini iyi araştır. Tamam sen gözle göremezsin ama pc de ghosting sorunu yapıyor.1ms ile aralarında 0.003 saniye.
kim yaşamışAttığım monitör
Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kim ghosting diyor? Kullananlar diyorsa ve çok kişi sorun yaşadıysa söyleyin de daha fazla önermeyelim bunuGhosting falan dediler o yüzden açtım konuyu
GTG değeri 4ms.4ms çok değil mi hocam
ben aldım yarın gelıyor iinceleme konusu acıcagımKim ghosting diyor? Kullananlar diyorsa ve çok kişi sorun yaşadıysa söyleyin de daha fazla önermeyelim bunu
bu mpdel 4 ms de olmasından dolayı çok fazla var. 240 hz modelini aldık kuzenime 2200 tl ye ucuz diye geri iade ettik. ve çok kişide aynı sorunu okuyorum.Ghosting VA ve IPS panellerde olması normal bir şey.
Fakat çok-az olma durumu var.
samsung u aldım iade ettim ghosting vardı çünki masaüstü imlecinde bile oluyorduGhosting diyorlar onun içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bekliyorum