Neler Yeni

14000TL İle PC Toplama Tavsiye

Kadir_1987

80+ Silver
Doların 18₺’e çıkarken yapılan artış zamları konuşmuyoruz. Temel gıdalara girmek istemiyorum. Dolar en çok teknolojik aletleri etkiliyor ve 7₺’lik bu ciddi düşüşten sonra bu fiyatlar paşa paşa eski haline dönecek. Ha dediğin şayet ki olursa bende çekinmeden ne pahasına olursa olsun şikayet edebildiğim her yere edeceğim.

Devleti yönetenler bizi düşünürlerse size katılıyorum fakat bu zamana kadar ne oldu bir düşünün ve cevabı orada bulursunuz zaten ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
bence donanım arşivi MD3 bekle yakında geliyor mönitör dahil

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
O bütçede evet anakart var ama dediğiniz işlemciye yakışmaz. Bütçenizi biraz daha arttırmanızı öneririm.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Sen paranı beklet fiyatlar düşücek yüksek kurdan aldıkları için sanırsam arkadaşlar fiyatları düşürmüyor ama 1 aya kalmaz seve seve düşürecekler

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Niye eski haline dönmüyormuş anlat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka ne ? Dolar yükseldi diye artmadı mı oğlum siz sıkıntılı mısınız size fiyatların yüksek olması kar falan sağlıyor herhalde. Sıkıntı ne anlatın birde sizden dinleyelim biz herhalde yanlış yere bakıyoruz. Teknoloji dolar ile yürüyor doların artıp azalması en çok teknolojiyi etkiliyor. Bu fiyatlar paşa paşa normal haline dönücek. Sizin gibilerde bu fahiş fiyatlar ile sistem satın almaya devam edecek, ellerini güçlendirecek bunların ama ne olursa olsun bu fiyatlar paşa paşa normal haline dönücek. Nokta.
Oğlum falan sen hayırdır? Sadece dolar yok dedim gelip atarlanıyorsun. Mining, çip krizi, stok sorunlarıda var bunlar bitmeden gene bitmez bu haberin olsun 1 aylık pc bilginle hava atmaya çalışma.

Doların 18₺’e çıkarken yapılan artış zamları konuşmuyoruz. Temel gıdalara girmek istemiyorum. Dolar en çok teknolojik aletleri etkiliyor ve 7₺’lik bu ciddi düşüşten sonra bu fiyatlar paşa paşa eski haline dönecek. Ha dediğin şayet ki olursa bende çekinmeden ne pahasına olursa olsun şikayet edebildiğim her yere edeceğim.
Düşer ama 1-2 ayn istikrarlı olması lazım.

Mert555

80+ Bronze
Oğlum falan sen hayırdır? Sadece dolar yok dedim gelip atarlanıyorsun. Mining, çip krizi, stok sorunlarıda var bunlar bitmeden gene bitmez bu haberin olsun 1 aylık pc bilginle hava atmaya çalışma.

Düşer ama 1-2 ayn istikrarlı olması lazım.
1 aylık pc bilgimle mi nereden vardın bu kanıya ? fiyatların düşmesi senin işine yaramıyor olabilir 2 ay sürmez birkaç güne başlayacak hadi 1 hafta diyelim git ötede ağla

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
Devleti yönetenler bizi düşünürlerse size katılıyorum fakat bu zamana kadar ne oldu bir düşünün ve cevabı orada bulursunuz zaten ;)
Türkiye ekonomisi liberal ekonomi arkadaşlar bir sektörde devlet yoksa adamlar istediği fiyatlandırmayı yapar devlet karışamaz ki en mantıklısı da bu benim ideolojime ve düşüncelerime göre

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
1 aylık pc bilgimle mi nereden vardın bu kanıya ? fiyatların düşmesi senin işine yaramıyor olabilir 2 ay sürmez birkaç güne başlayacak hadi 1 hafta diyelim git ötede ağla
oğlun falan olduğumun kanısına nereden vardın? adam ol terbiyeli ol. burası öyle boş boğazlık yapabileceğin millete hakaret edebileceğin bir forum değil. gerçekten adam olsan hatanı kabul edersin git ötede ağla gibi laflar söylemezsin.
Başka ne ? Dolar yükseldi diye artmadı mı oğlum siz sıkıntılı mısınız

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,942
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dostlar selam 7800TL RX 6600 sipariş verdim yanına alacağım şeyleri düşünüyorum ama bulamıyorum en mantıklı ucuza intel i5 11400f var o da 2500TL kaldı geriye 3700 2 tane ram aldık 900TL tuttu 2800TL kaldı güç kaynağım var monitörüm yok almam şart
2000TL monitör gitti desek 800TL kaldı anakartım yok 800TL'e i5 11400f'e uygun hangi anakartı alabilirim
Bütçeni aşayor ama en mantıklısı bunun gibi kasalara yönelmem https://www.sahibinden.com/ilan/iki...00ssd-550w-sifir-24ay-garanti-985067421/detay
toplada oyun oynayak la

babapro21

80+ Bronze
Heheeee evt şikayet edince devletin mevkileri de seni hemen dinleyecek ya🤣

Mert555

80+ Bronze
Heheeee evt şikayet edince devletin mevkileri de seni hemen dinleyecek ya🤣
sen neden herşeye bu kadar olumsuz bakıyorsun. 1-2 kişiyi duymaz 1000 kişiyi duyar topluluk önemli. Söylediğim o yorumu tekrarlıyorum elimden gelen herşeyi yapacağım düşmezse ki düşecek zaten. sen işine bak kardeş.

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Ömer Faruk AYGUT
28 yaşındayım ve ben bu ülkede bir şeyin fiyatının çıkıp da düştüğüne daha şahit olmadım. İnşallah düşer de bir şeylerin sahibi oluruz hep beraber.

Top Bottom