Bu klavyenin macbook uyumluluğu var mı?Valla MCHOSE G75 aldık o paraya ama artık geçti o işler %75 bulamazsın %60 düşün
Ajazz ak870 MC Amazon üzerinde 1200 TLen azından (") işareti olsa alıcamda oda yok
hocam klavyeyi turkce kullanırsan " işareti olur ki her türlü aula f75 kullanıyorum ve yazılımda zorluk yaşamıyorum açıkcası klavyeyi tamamen ezbere bildiğim içinBu klavyenin macbook uyumluluğu var mı?
windowsu türkçe q ayarladın mı iş bitiyor ğüşiçö gibi tuşları basabiliyorsun sadece farklı şey var keycapteup up %100 klavye almam gerek istediğim tuşlar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
türkçe karakterler yok bundada malesef
Dostum sana bir şey sormak istiyorum bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama ses tekerleğini önemsediğim için bir soru sormak istiyorum PAge up ve page down tuşunu sesi arttır, azalt şeklinde yapabiliyormusun yoksa başka bir klavye alacağım.
o zaman alayım ama papara da sadece 1500tl var nasıl alıcağımparolapara 400tl cashback ile bunlara bakabilirsin
![]()
Havit Gamenote KB884L RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote KB884L RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB884L RGB Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
windowsu türkçe q ayarladın mı iş bitiyor ğüşiçö gibi tuşları basabiliyorsun sadece farklı şey var keycapte
Yaparsın kanka ama nerden alacaksın ki şuan hem stoğu yok hem de fiyatı zamlandıDostum sana bir şey sormak istiyorum bende bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama ses tekerleğini önemsediğim için bir soru sormak istiyorum PAge up ve page down tuşunu sesi arttır, azalt şeklinde yapabiliyormusun yoksa başka bir klavye alacağım.