Neler Yeni

Yardım 140K ya araba önerisi ?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bütçe
140000
Babamda 2002 doblo var ve işinden dolayı araç baya eskidi. Biz de yeni almayı düşünüyoruz ama 2.el fiyatları malum ortada şimdi almak mantıklı mı yoksa ne zaman alınır ?
Araba olarak da bagajı büyük doblo tarzı gibine önerirsiniz ? Yıl 2015 üstü olursa güzel olur.

Son düzenleme:

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mr.Beast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Binbaşı Ozi
Yani bi an önce almak mantıklı diyorsun. Doblo gibi ama doblo olmayan araçlarda var mı daha düşük fiyata falan ama bu arabada iyimiş
Hocam sizde görüyorsunuz ki dolar ve arabalar, evler artıyor. Tabi karar sizindir.
Piyasada iyi arabada yok.
Hocam her araca garanti ekspertizine baktırın

Son düzenleme:

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yukarı atılan dobloya bakılabilir. Ama 1.3 olmasından dolayı ben direk cayardım.
Bu araba 110 hp en güçlüsü.
Fazla dolu olmasa da gene dijital klima hız sabitleme yağmur far sensörü var . Orjinal olması da iyi

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ne zaman satılır alınır ki peki ?
Yılbaşı gelmeden araba fiyatları fazlasıyla arttı. Vergi dilimleri değişti ve yılbaşında ötv gelmesi muhtemel. BU zamanda alınmaz satılmaz diyerek sadece kendini avutabilirsin çünkü bu piyasa bu saatten sonra durmaz sadece yükselir daha da düşeceğini sanmam. Şu anda araba almak pahalı olabilir ama yılbaşından sonra daha da pahalı olacağı kesin. Aralık ayına girmemize az kaldı ve gittikçe arabalar daha da pahalanıyor.
Almak almamak size kalmış ama ben şu anda alınmazsa yılbaşından sonra alımın daha da güçleşeceğini ön görüyorum.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Yukarı atılan dobloya bakılabilir. Ama 1.3 olmasından dolayı ben direk cayardım.
Bu araba 110 hp en güçlüsü.
Fazla dolu olmasa da gene dijital klima hız sabitleme yağmur far sensörü var . Orjinal olması da iyi
Bilgim olmadığımdan soruyorum 1.3 neden direkt cayıyorsunuz ? babama sordum 1.6 mı 1.3 mü istersin diye 1.3 daha az yakar 1.3 tercih ederim dedi.
Bide yeni bi kaç bilgi vereyim yıl 2015 üstü olursa bide fiyatı 150k dan aşağı yaparsak 130-140 gibi ne alınır ?

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgim olmadığımdan soruyorum 1.3 neden direkt cayıyorsunuz ? babama sordum 1.6 mı 1.3 mü istersin diye 1.3 daha az yakar 1.3 tercih ederim dedi.
Bide yeni bi kaç bilgi vereyim yıl 2015 üstü olursa bide fiyatı 150k dan aşağı yaparsak 130-140 gibi ne alınır ?
1.3 alınabilir alınmaz demiyorum. Ama doblo da pek performans beklemeyin derim. 1.6 dobloların masrafı ise daha pahalı oluyor ve daha performanslı oluyor. 1.3 az yakar masrafı az ama dik bir rampada veya klima açıkken performanstan fazla fazla kaybedeceksem anlamı yok. 1.6 berlingo hem daha performanslı hem daha konforlu vs. vs. doblodan iyi olacağı kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.3 olmasına takılmayacaksa evet al gitsin denilebilir. Ben performans nedeniyle 1.3 almazdım

Top Bottom