Bizim türk milleti abartmayı seviyor.Şu MOTOR ÇOK GÜZEL diyenler fena sıkıyor. 820 bin km deki linea dizele yazan gördüm![]()
Bizim türk milleti abartmayı seviyor.Şu MOTOR ÇOK GÜZEL diyenler fena sıkıyor. 820 bin km deki linea dizele yazan gördüm![]()
Piyasa cok kotu maalesef250.000-300.000km 150-160 bin TL alınır.
Abartma değil kanka o kime itelersem diyeBizim türk milleti abartmayı seviyor.![]()
Valla ben tarcanlar ekspertiz götürdüm 1000tl full ekspertiz verdim ancak fren testi, airbag testi filan yapmamışlar ona şaşırdım galiba paket içinde değil sanırım onların fiyatı ne kadar bilmiyorum ama full ekspertiz de motor performans testi, iç donanım testi, kaporta testi, mekanik testi, km sorgu, hasar sorgu yapıyorlar.Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz arabaların taksi çıkması olup olmadığı nasıl anlaşılıyor? Araba konusunda çok bilgisiz değilim fakat önceden pek ilgilenmiyordum yeni yeni öğrenmeye başladım. Yeni araba alacaklara tavsiyeleriniz nelerdir?
Anladım hocam, teşekkürler.Valla ben tarcanlar ekspertiz götürdüm 1000tl full ekspertiz verdim ancak fren testi, airbag testi filan yapmamışlar ona şaşırdım galiba paket içinde değil sanırım onların fiyatı ne kadar bilmiyorum ama full ekspertiz de motor performans testi, iç donanım testi, kaporta testi, mekanik testi, km sorgu, hasar sorgu yapıyorlar.
Şu MOTOR ÇOK GÜZEL diyenler fena sıkıyor. 820 bin km deki linea dizele yazan gördüm![]()
O kadar fazla insanları kandıran var ki bunlar daha çok istisnai denk gelir dostum. Çok fazla örnek var dışarıda. Bizzat arkadaşımın takla attığı arabayı kazasız satmışlar macunla. 2. el araba piyasası çok karışık. Tabi bu demek değil hepsi böyle dolandırıcı veya iyi insan.1.6 lpgli megane 2 bakabilirsin. Ne dizel ne benzinli bu saatten sonra bu akaryakıt fiyatlarıyla hiç bine binilmez. Lpgli almanı öneririm. 4 5 litre yakan araba bile 1.2 lira yakıyor neredeyse. O ortalamayı yapmak için de sağ şeritte 50 ile gidiyorsun .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şöför arabayı şahin gibi kullanmıyor düzgün kullanıp bakımlarını yaptırırsan neden güzel olmasın? Ayrıca yeni revizyon edilmişte olabilir. 670 binde mercedes e200 gördüm saat gibi çalışıyordu.
kaliteyi yaşarsın ama ben deyimHocam çok yakıyo o ya. Yakıt dayanmaz ona.