Not: Bütçem 5'e kadar dayanır ama altta ablattığım bir monitörden sonra dragos bile alsam işimi görür gibi ama kaliteli bir IPS, ghosting sorunu, ölü pikseli olmayan ve kronik olmayan bir monitör almak istiyorum. Bütçemi de zorlamak istemiyorum 4000'e falan kapatabilirsek güzel olur ama ille de al dediğiniz bir monitör varsa 4600'e kadar çıkabilirim.
Merhaba şu an 144 hz Lenovo'nun bir monitörünü kullanıyorum. Ama içten çizikli, sağdan soldan aşşağıdan yukarıdan ortadan çizikler var. Panel tipi kötü. 144 hz ile 180 hz arasında 36 hz fark var. Bu fark çok fazla hissettirir mi? Bunların dışında hapörlörüm var ama şu aralar cızırtı yapmaya başladı ve kablo kirliliğinden kurtulmak istiyorum bi nebzede olsa. Hapörlörlü bir monitör alsam sesleri bassları tatmin eder seviyede bir monitör kaça mâl olur?
Zam yemezse haftaya pazartesi gibi sipariş vermeyi düşünüyorum.
Zam yersede bu attığım monitörlerden hangileri alınır?
Rampage Crımson CR25R180 25" 180Hz 0.5ms Csot Fast IPS Fhd Freesync/g-Sync Pc Flat Oyuncu Monitörü
Rampage mallarına savaş açmak durumdasınız biliyorum ama buda IPS ve 25 inç yazıyor büyük monitörde güzel oluyor.
Merhaba şu an 144 hz Lenovo'nun bir monitörünü kullanıyorum. Ama içten çizikli, sağdan soldan aşşağıdan yukarıdan ortadan çizikler var. Panel tipi kötü. 144 hz ile 180 hz arasında 36 hz fark var. Bu fark çok fazla hissettirir mi? Bunların dışında hapörlörüm var ama şu aralar cızırtı yapmaya başladı ve kablo kirliliğinden kurtulmak istiyorum bi nebzede olsa. Hapörlörlü bir monitör alsam sesleri bassları tatmin eder seviyede bir monitör kaça mâl olur?
ASUS VY249HGE 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD FreeSync IPS Gaming Monitör
SUS VY249HGE Eye Care Oyuncu Monitörü – 24 inç FHD (1920 x 1080), IPS, 144Hz, IPS, SmoothMotion, 1ms (MPRT)
www.gaming.gen.tr
Zam yemezse haftaya pazartesi gibi sipariş vermeyi düşünüyorum.
Zam yersede bu attığım monitörlerden hangileri alınır?
ViewSonic 23.8" Vx2418c Fullhd 1ms 165hz 2xhdmı Dp Freesync Premıum Curve Gamıng Monıtor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic 23.8" Vx2418c Fullhd 1ms 165hz 2xhdmı Dp Freesync Premıum Curve Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Rampage Crımson CR25R180 25" 180Hz 0.5ms Csot Fast IPS Fhd Freesync/g-Sync Pc Flat Oyuncu Monitörü
Rampage mallarına savaş açmak durumdasınız biliyorum ama buda IPS ve 25 inç yazıyor büyük monitörde güzel oluyor.
ViewSonic VX2479-HD-PRO 24" 1ms 180Hz (HDMI+Display) FreeSync FHD IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic VX2479-HD-PRO 24" 1ms 180Hz (HDMI+Display) FreeSync FHD IPS Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl