https://www.akakce.com/c/?c=15663&s...%2Dport%2D4k%2D2%2Dmetre%2Dkablo%2DP383386044 Bunu tecrübe ettim ve Gayet sağlam iyi kablo tavsiye ederim. 4K'ya kadar çözünürlük destekliyor.144 Hertz monitör için display port kabloları arasında bir fark var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
40-50 TL ucuz değil ki böyle kablolar için ve kullandığım,memnun kaldığım şeyi adama öneriyorum ki zaten ürün hakkında neredeyse hiç kötü yorum yok.Tabi sizin attığın kablo on numara ama o kadar para fazla bence.Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bu kablonun gerisi hikaye dostum boşuna 40-50 liralık kablolara para verme
senin attığın kablo kötü demedim monitör içinden çıkan kablo yetersiz kalırsa eğer senin attığın kabloda yetersiz kalacaktır. Mesela senin attığın kabloyu ben kullanırsam görüntüde dalgalanma yapmaya başlıyor içinden çıkan kabloda keza öyle fakat bu kabloyu kullanınca sıkıntı kalmıyor.40-50 TL ucuz değil ki böyle kablolar için ve kullandığım,memnun kaldığım şeyi adama öneriyorum ki zaten ürün hakkında kötü yorum yok nerdeyse hiç.Tabi sizin attığın kablo on numara ama o kadar para fazla bence.
Samsung 144hz 4ms Monitörde İçinden çıkan Kablo yetersiz olduğu için bu kabloyu aldım zaten ve Hiç bir sorun olmadı.Zaten FPS oyunları oynuyorum bir sıkıntısı olursa hemen fark ederim emin ol. Yani ucuz diye alınmaz düşüncen saçma. Senin ucuz dediğin 130 TL'ye adam bir üst seviye monitöre geçer.senin attığın kablo kötü demedim monitör içinden çıkan kablo yetersiz kalırsa eğer senin attığın kabloda yetersiz kalacaktır. Mesela senin attığın kabloyu ben kullanırsam görüntüde dalgalanma yapmaya başlıyor içinden çıkan kabloda keza öyle fakat bu kabloyu kullanınca sıkıntı kalmıyor.
Ayrıca 40-50 TL bu kablolar için ucuz bir rakam artık öyle 20 liraya kablo satılmıyor benim attığım kablonun fiyatı ise bedava
Displayport kablo daha iyidir. Eğer monitörün içinden çıkan kablo sıkıntısız ise almaya gerek yok zaten.144 Hertz monitör için display port kabloları arasında bir fark var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynen sen haklısın 130 tl fark ile zaten bir üst seviye monitör satıyorlar. Sen zaten İnca ile Paugge yi bir kıyaslıyorsan sen haklısın. Daha vesa standartlarını bile bilmiyorsun ve kablo öneriyorsunSamsung 144hz 4ms Monitörde İçinden çıkan Kablo yetersiz olduğu için bu kabloyu aldım zaten ve Hiç bir sorun olmadı.Zaten FPS oyunları oynuyorum bir sıkıntısı olursa hemen fark ederim emin ol. Yani ucuz diye alınmaz düşüncen saçma. Senin ucuz dediğin 130 TL'ye adam bir üst seviye monitöre geçer.
Displayport kablo daha iyidir. Eğer monitörün içinden çıkan kablo sıkıntısız ise almaya gerek yok zaten.
O laflardan bunu mu çıkardınAynen sen haklısın 130 TL fark ile zaten bir üst seviye monitör satıyorlar. Sen zaten İnca ile Paugge yi bir kıyaslıyorsan sen haklısın. Daha vesa standartlarını bile bilmiyorsun ve kablo öneriyorsun
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) Fiyatı
Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo (ENTDP1420) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
bu kablonun gerisi hikaye dostum boşuna 40-50 liralık kablolara para verme
iptal et öbürünü al 1 kere para ver yarın öbür gün 2k ya geçiceksin belki çok iyi bir ekran kartın olacak tekrar kablo almaben bunu aldım bu iyi midir?Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
geleli 2 gün oldu zaten 5 yıl boyunca uprade yapamam gücümüz yok g-syncde fln sorun çıkarmaz demiiptal et öbürünü al 1 kere para ver yarın öbür gün 2k ya geçiceksin belki çok iyi bir ekran kartın olacak tekrar kablo alma