Neler Yeni

144 Hertz Monitör için Dp kablo önerisi

ZeyJ07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim Bodur
144 Hertz monitör için display port kabloları arasında bir fark var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç

bu kablonun gerisi hikaye dostum boşuna 40-50 liralık kablolara para verme
40-50 TL ucuz değil ki böyle kablolar için ve kullandığım,memnun kaldığım şeyi adama öneriyorum ki zaten ürün hakkında neredeyse hiç kötü yorum yok.Tabi sizin attığın kablo on numara ama o kadar para fazla bence.

Son düzenleme:

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir
40-50 TL ucuz değil ki böyle kablolar için ve kullandığım,memnun kaldığım şeyi adama öneriyorum ki zaten ürün hakkında kötü yorum yok nerdeyse hiç.Tabi sizin attığın kablo on numara ama o kadar para fazla bence.
senin attığın kablo kötü demedim monitör içinden çıkan kablo yetersiz kalırsa eğer senin attığın kabloda yetersiz kalacaktır. Mesela senin attığın kabloyu ben kullanırsam görüntüde dalgalanma yapmaya başlıyor içinden çıkan kabloda keza öyle fakat bu kabloyu kullanınca sıkıntı kalmıyor.
Ayrıca 40-50 tl bu kablolar için ucuz bir rakam artık öyle 20 liraya kablo satılmıyor benim attığım kablonun fiyatı ise bedava

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
senin attığın kablo kötü demedim monitör içinden çıkan kablo yetersiz kalırsa eğer senin attığın kabloda yetersiz kalacaktır. Mesela senin attığın kabloyu ben kullanırsam görüntüde dalgalanma yapmaya başlıyor içinden çıkan kabloda keza öyle fakat bu kabloyu kullanınca sıkıntı kalmıyor.
Ayrıca 40-50 TL bu kablolar için ucuz bir rakam artık öyle 20 liraya kablo satılmıyor benim attığım kablonun fiyatı ise bedava
Samsung 144hz 4ms Monitörde İçinden çıkan Kablo yetersiz olduğu için bu kabloyu aldım zaten ve Hiç bir sorun olmadı.Zaten FPS oyunları oynuyorum bir sıkıntısı olursa hemen fark ederim emin ol. Yani ucuz diye alınmaz düşüncen saçma. Senin ucuz dediğin 130 TL'ye adam bir üst seviye monitöre geçer.
144 Hertz monitör için display port kabloları arasında bir fark var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Displayport kablo daha iyidir. Eğer monitörün içinden çıkan kablo sıkıntısız ise almaya gerek yok zaten.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir
Samsung 144hz 4ms Monitörde İçinden çıkan Kablo yetersiz olduğu için bu kabloyu aldım zaten ve Hiç bir sorun olmadı.Zaten FPS oyunları oynuyorum bir sıkıntısı olursa hemen fark ederim emin ol. Yani ucuz diye alınmaz düşüncen saçma. Senin ucuz dediğin 130 TL'ye adam bir üst seviye monitöre geçer.

Displayport kablo daha iyidir. Eğer monitörün içinden çıkan kablo sıkıntısız ise almaya gerek yok zaten.
Aynen sen haklısın 130 tl fark ile zaten bir üst seviye monitör satıyorlar. Sen zaten İnca ile Paugge yi bir kıyaslıyorsan sen haklısın. Daha vesa standartlarını bile bilmiyorsun ve kablo öneriyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Aynen sen haklısın 130 TL fark ile zaten bir üst seviye monitör satıyorlar. Sen zaten İnca ile Paugge yi bir kıyaslıyorsan sen haklısın. Daha vesa standartlarını bile bilmiyorsun ve kablo öneriyorsun
O laflardan bunu mu çıkardın :) Ne kıyaslama var ne de kötüleme. Uzatmayacağım haklısın.

the lons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
FURKAN ALACAPUNAR

bu kablonun gerisi hikaye dostum boşuna 40-50 liralık kablolara para verme
ben bunu aldım bu iyi midir?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emir

the lons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
FURKAN ALACAPUNAR
iptal et öbürünü al 1 kere para ver yarın öbür gün 2k ya geçiceksin belki çok iyi bir ekran kartın olacak tekrar kablo alma
geleli 2 gün oldu zaten 5 yıl boyunca uprade yapamam gücümüz yok g-syncde fln sorun çıkarmaz demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai
Top Bottom