144 Hz bilgisayarım 119hz

Samagol

80+
Reaksiyon skoru
12
144 hz mönitör alırken aldığım kişi bir kablosu eksik onu alman lazım dedi ne dediğini de unuttum ne almam lazım

Screenshot_48.png

Hdmi veya display olabilir mi

HDMI / DP kablolarından birini almalısınız erkan kartınızın ve monitörün girişlerine bakın

144 hz mönitör alırken aldığım kişi bir kablosu eksik onu alman lazım dedi ne dediğini de unuttum ne almam lazım

Alıntıyı görüntüle
Dp kablosu gerekiyor hocam monitörün max hz değerini alabilmeniz için. Ben 165hz monitörümü hdmi ile kullanırken max 60hz alabildim ama monitörün içinden çıkan kabloyu taktığımda 165hz olarak kullanmaya başladım. Sonuç olarak dp kablosu gerekiyor. (displayport)

hdmı mi aldınız
2. el almıştım kablonun üstünde hdmı yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dp kablosu gerekiyor hocam monitörün max hz değerini alabilmeniz için. Ben 165hz monitörümü hdmi ile kullanırken max 60hz alabildim ama monitörün içinden çıkan kabloyu taktığımda 165hz olarak kullanmaya başladım. Sonuç olarak dp kablosu gerekiyor. (displayport)
Tamamdır saol 2. el almıştım arkadaş da böyle oynuyormuş displayport alırım fakat bilgiyarcıya gidip dp alıcam dersem kablonun farkı falan oluyormu

Hdmi 1.3, hdmi2.0 veya display port kablosu alman gerek.

2. el almıştım kablonun üstünde hdmı yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır saol 2. el almıştım arkadaş da böyle oynuyormuş displayport alırım fakat bilgiyarcıya gidip dp alıcam dersem kablonun farkı falan oluyormu
Farketmez diye düşünüyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri