Hocam göremiyosun ama hissediyosun ki online oyunlarda özellikle lol csgo da baya farkediyor.bilip bilmeden sana çoğu kişi 144 diycek parana yazık bilgisayarına indir csgo indir lol pubg gibi oyunları 144 fps ve üzeri gösteriyosa al
Örnek veriyorum 100 fps alıyosun oyunundan git 75 lik monitör al fazlasını zaten göremiyosun ne gerek var eksta para vermeye faydası olmayacak sana ama diyosan ki ben 150 den aşşağıya fps almadım hiç kesinlikle öneririm farkını anlayacaksınn
Bu soru sisteme göre değişir aslında. Arasındaki fark dağlar kadar ama sistemini bilsek daha iyi. 60FPS oynadığın oyunlarda 144Hz bir işine yaramayacaktır. 144Hz 144+FPS aldığın oyunlar için farkını hissettirir. 60Hz de öyle.Kaç hz monitör almalıyım ve arasında fark var mı ?
mümkünse her türlü 144hz ve üzeri fakat herkesin dikkat etmediği bi nokta var senin bilgisayarın 144 fps ve üstü alıyosa 144 hz yi tam performasn kullanıyosundur ama 75 fps civarlarındaysa boş yere masraf etme o parayla sistemini güncelle derim bu arada aradaki far şu 75 hz de sen anca saniyede 75 kare görebilirsin ama 144hz de144 kare görebilirsinKaç hz monitör almalıyım ve arasında fark var mı ?
evet fakat ben şuanda 144hz monitor kullanıyorum fakat 144 den aşağı fps aldığım oyunlardan gerçekten çok kötü bir his oluyor çünkü hissediyorsun 144hz kullanamadığını sonuç olarak 144 fps alamıyorsa mantıklı bir hareket olmaz diye düşünüyorum.Hocam göremiyosun ama hissediyosun ki online oyunlarda özellikle lol csgo da baya farkediyor.
Ama 144fps üzeri almadıktan sonra bişey değişmezki144hz kesinlikle arada çok fark var 60 75 hz arası bile çok fark çok hissediliyor
Orası doğru hocam zaten öbür kısım için söyledim ben. ?evet fakat ben şuanda 144hz monitor kullanıyorum fakat 144 den aşağı fps aldığım oyunlardan gerçekten çok kötü bir his oluyor çünkü hissediyorsun 144hz kullanamadığını sonuç olarak 144 fps alamıyorsa mantıklı bir hareket olmaz diye düşünüyorum.
60 dan 144 e hiç geçmediğin o kadar belliki sadfasdfasdf144 ile 60 hz arasında uçurum gibi fark vardır bütçen varsa kesinlikle 144 öneririm
Kullandıgım tüm monitörleri atabilirim 60 75 ve 144 kullandım60 dan 144 e hiç geçmediğin o kadar belliki sadfasdfasdf