Neler Yeni

144 HZ Monitör Önerisi Yapar Mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Arkadaşlar bütçem biraz kısıtlı olduğu için hem 144 hz iyi bir monitör almak istiyorum hemde fiyatın max 1350 tl olmasını istiyorum birçok konu okudum gamepower monitörleri hakkında ama bir sonuca varamadım bir olumsuz bir olumlu yorum var lütfen düzgün bir monitör önerebilir misiniz ve gamepower monitörleri alınır mı?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Arkadaşlar bütçem biraz kısıtlı olduğu için hem 144 hz iyi bir monitör almak istiyorum hemde fiyatın max 1350 TL olmasını istiyorum birçok konu okudum gamepower monitörleri hakkında ama bir sonuca varamadım bir olumsuz bir olumlu yorum var lütfen düzgün bir monitör önerebilir misiniz ve gamepower monitörleri alınır mı?

İndirimde ve gayet iyi bir monitör.
Ayrıca Gamepower monitörleri de alınabilir.

Çınar Yaşar

80+ Gold
200TL daha ekleme şansınız varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 24g2u düşünüyordum ama fiyatı sürekli artıyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkay Yılmaz
Arkadaşlar bütçem biraz kısıtlı olduğu için hem 144 hz iyi bir monitör almak istiyorum hemde fiyatın max 1350 TL olmasını istiyorum birçok konu okudum gamepower monitörleri hakkında ama bir sonuca varamadım bir olumsuz bir olumlu yorum var lütfen düzgün bir monitör önerebilir misiniz ve gamepower monitörleri alınır mı?
kesinlikle cuma indirimlerini bekle incehesaptaki falan direk indirimsiz alma bence bir de iyi bir seçim yapmaya çalış bence para biriktir biraz daha monitörler ömürlük oluyor

Top Bottom