Neler Yeni

144 hz ve 165 hz monitör

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Malgir
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum ve 144 hz ile 165 hz arasında kaldım (144 hz olan asus 165 hz olan msi) asusda hoparlör var ve ekranı dönebiliyor ama msi da böyle bir durum söz konusu değil o yüzden asus a sıcak bakıyorum ama tabi bir yandan da msi 165 hz ve arlarında sadece 8,9 lira fark var sizce ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim iki marka arasında da çok kaldım monitörlerin özelliklerini aşağıya ekran alıntısı halinde atıyorum

1623133250504.png
1623133316347.png
1623133399426.png

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Sistemin ne? ona göre seçim yapman daha mantıklı olur.

Flamesa

80+ Silver
Ikiside va panel. VA panel almak istediğinize emin misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Malgir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu model bence daha mantıklı
fikrin için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

144hz olanı al pivot olması ve hoparlör olması daha önemli
evet bende onu düşünüyorum ama bir arkadaş daha ucuza başka bir monitör daha atmış ona da bakmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ikiside va panel. VA panel almak istediğinize emin misiniz?
VA panel ne demek tam olarak bilmiyorum ama siz böyle dediğinize göre pek de iyi bir şey olmasa gerek. VA panelin ne kötülüğü var ki alırsam ne olur

Son düzenleme:

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
VA panel ne demek tam olarak bilmiyorum ama siz böyle dediğinize göre pek de iyi bir şey olmasa gerek. VA panelin ne kötülüğü var ki alırsam ne olur
Paneller arasında renk canlılığı ve gecikme farkı oluyor.İPS en canlısı VA onun bir altı TN de bu paneller arasında renk canlılığı olarak en kötüsüdür.İPS alırsanız renk canlılığı açısından çok daha iyi olur.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Paneller renk canlılığı ve gecikme farkı oluyor.İPS en canlısı VA onun bir altı TN de bu paneller arasında renk canlılığı olarak en kötüsüdür.İPS alırsanız renk canlılığı açısından çok daha iyi olur.
IPS panellerde ışık süzmesi gibi olaylar çok sık karşılanabiliyor. ASUS VG24VQ kullanıcısıyım. VA panele göre renkleri gayet iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Malgir
Paneller renk canlılığı ve gecikme farkı oluyor.İPS en canlısı VA onun bir altı TN de bu paneller arasında renk canlılığı olarak en kötüsüdür.İPS alırsanız renk canlılığı açısından çok daha iyi olur.
çok teşekkür ederim kısa ve öz bir şekilde anlatmışsınız

Top Bottom