- Konu Sahibi Konu Sahibi
1000-1500 arasıBütçenizi söylerseniz daha iyi olur.
1000-1500 arasıBütçenizi söylerseniz daha iyi olur.
1000-1500 arası
Siz monitörünüzde ölü piksel gibi bir problemle karşılaşmadınız öyle değil mi?Gamepower gibi markalardan uzak durmanı öneririm, https://www.hepsiburada.com/acer-kg...play-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000OEBWO bu bilgisayar TN panel ve yüksek yenileme hızlarına sahip lakin renk kalitesi çok kötü IPS panele göre bu yüzden IPS bir f/p monitör de önermek istiyorum. https://www.trendyol.com/asus/vp249...-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369 biizat kendim kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı yok.
1000-1500 arası
bak ben senin yerinde olsam viewsonicten şaşmazdım1000-1500 arası
ben senin yerinde olsam viewsonicten şaşmazdım şu monitöre bak bi1000-1500 arası
Hayır 1 tane bile ölü piksel yok gayet memnunum piyasadaki en f/p monitör. Asus'un arayüzü de çok geniş MPRT teknolojisi sayesinde 1 ms de alabiliyorsunuz. Motion Blur da yok denecek kadar azalıyor. ELMB özelliği ile kendini aşmış Asus.Siz monitörünüzde ölü piksel gibi bir problemle karşılaşmadınız öyle değil mi?
Gerçek bir ms testi yaparsanız 1ms olmayacağını görürsünüz muhtemelen.Hayır 1 tane bile ölü piksel yok gayet memnunum piyasadaki en f/p monitör. Asus'un arayüzü de çok geniş MPRT teknolojisi sayesinde 1 ms de alabiliyorsunuz. Motion Blur da yok denecek kadar azalıyor. ELMB özelliği ile kendini aşmış Asus.
Böyle bir monitör görünce elim ayağım titredi Ben Asus'un en dandik modeli Vg248'i geçen sene aynı fiyata alarak büyük bir hata ettim.Hayır 1 tane bile ölü piksel yok gayet memnunum piyasadaki en f/p monitör. Asus'un arayüzü de çok geniş MPRT teknolojisi sayesinde 1 ms de alabiliyorsunuz. Motion Blur da yok denecek kadar azalıyor. ELMB özelliği ile kendini aşmış Asus.
Dostum genelde IPS ekranlar 1 ms değerini vermez genelde 144 hz 4 gtg değerini verirler. gtg gray to gray anlamına gelir ve renk geçişleri arasındaki mesafeyi sağlar. TN paneller'de 1 ms gtg ye sahip monitörler genelde 16 ms mprt ye sahiptir. MPRT ne kadar fazla olursa o kadar fazla motion blur olur. Görüntü bulanıklaşır. Asus'un bu modeli de AOC 24g2u da 4 ms gtg 1 ms mprt özelliklerine sahipler. İkisi de tamamen aynı monitör tek farkları AOC'nin pivot özelliğe sahip olması. Yazılımcı olmadığım için dik kullanmayacağım veya öyle şeylerle ilgilenmeyeceğim için 300 tl fazla vermek tamamen saçmalık gibi geldi. Asus'un arayüzü de aşırı fazla seçeneğe ev sahipliği yapıyor zaten. Bu fiyata alabileceğinin en iyisi 1 ms gtg ve 4 ms gtg arasındaki 3 ms lik farkı hissetmen imkansız zaten. Lakin 1 ms mprt olması büyük bir avantaj. 5 ms altını hissetmen olası değil. 3 ms fark için TN alma yazık edersin. IPS her konudan üstün bir panel. Ek olarak arayüzden Asus'a özel ELMB özelliğini açtığım zaman motion blur tamamen kayboluyor. Asus kalitesini fena konuşturmuş. Başka bir şey demeyeceğim.Gerçek bir ms testi yaparsanız 1ms olmayacağını görürsünüz muhtemelen.
Her türlü XG240S daha mantıklı olur IPS alabilecekken VA almayın benim attığım Asus monitör de bununla tamamen aynı tek farkı viewsonic'in pivot özelliği var yani istediğiniz her yere dönüyor ve dik bile kullanabiliyorsunuz. Bunun için 300 tl verip vermemek size kalmış. Yok ben illa pivot özelliği olan bir monitör alacağım derseniz https://www.hepsiburada.com/asus-tu...vS0pRA_sk8DgutLrU6UPdHBVpxiGKW6caAqzwEALw_wcB bunu almanız çok daha iyi olur.AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Viewsonic 24" XG2405 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile XG2405 ITOPYA'da.www.itopya.com
bu üçü arasında kaldım hangisi daha mantıklı olur sizce
merhaba benim önerim ne mantıklı 144hz ASUS VP249QGR modeli fiyatı kullanığı panele göre çok çok iyi.Bilgisayar toplamak ve önce monitörü almak istiyorum aradan çıksın diye. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.