Neler Yeni

Çözüldü✓ Fazla pahalı olmayan sorunsuz monitör önerisi.

Bayramdurmus

80+ Bronze
rekabetçi oyunlar için alıyosan tam f-p.200 hz dibine kadar yaşa.sağa sola konuşana aldırma ghosting falan yok.60 fps de input lag var sadece.onuda casper over drive uygulaması koyarsa iyi olur.beklemedeyim.
Dostum sende kimseye önerip bunu milletin aklına girme

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dostum sende kimseye önerip bunu milletin aklına girme
Hocam kendisi öneri yapmak istemiş kullandığı ürünü bunda bir sakınca görmüyorum ancak kronik arızalı ürünü ballandıra ballandıra anlatmış o garibime gitti + sıyla - siyle yazılmalı bence bende mesela r27i-30 var yeşil çizgi çıktı bunuda korkmadan söyleyebiliyorum iyi olana iyi kötü olana kötü demek gerek

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
O ekran çizgi çıktı dediğin hakkında bilgim yok benim önerdiğim modelde bir kronik sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Caner
bende 27 inç versiyonu var ölü piksel yaşamadım ama 19 gün sonra yeşil çizgi çıkma sorunu yaşadım monitör açılırken var daha ekran kartından şüphelenmiştim o şüphemide arkadaşımın monitörünü denemek giderdi
Alıntıyı görüntüle
Hocam büyük problemmiş. Ekran kartından dolayı da olabilir ama başka pclerde denemek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ghosting canavarı sakın bulaşma :)
Aman hocam ghosting gerçekten gözü aşırı yoran bişey.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O ekran çizgi çıktı dediğin hakkında bilgim yok benim önerdiğim modelde bir kronik sorun yok.
hocam aynı model :D sadece inç farkı var ki bu durum herkeste yaşanıcak diye bir durum yok ama yaşadığım bir deneyim bu bu - durum haricinde çok memnunum zaten üründen gerek özelliği olsun gerek hdr desteği olsun gibi gibi
1717008270442.png

Bayramdurmus

80+ Bronze
Hocam kendisi öneri yapmak istemiş kullandığı ürünü bunda bir sakınca görmüyorum ancak kronik arızalı ürünü ballandıra ballandıra anlatmış o garibime gitti + sıyla - siyle yazılmalı bence bende mesela r27i-30 var yeşil çizgi çıktı bunuda korkmadan söyleyebiliyorum iyi olana iyi kötü olana kötü demek gerek
2.el ucuz diye almıştım facebook'da gezerken bile hissediliyor yazılar sonradan geliyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,608
İsim
Kerem Çavuş
en sorunsuz 2 monitör bu , 27 inç istersen de

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
ne alakası var kardeş casper satmış satacağını.excaliburdan döndü köşeyi.sadece 200 hz curved monitör 3000 civarı satılmış.bugünün parasıyla 4bin tlden hesaplasan yaklaşık 12 milyon tl eder yalnızca bu monitörden.3000 kişinin hepsi mi ballanmış ta siz acılandınız?

Bayramdurmus

80+ Bronze
Hocam büyük problemmiş. Ekran kartından dolayı da olabilir ama başka pclerde denemek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman hocam ghosting gerçekten gözü aşırı yoran bişey.
fark etmiyor hocam genel olarak sorunlu

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Caner
Cevap ve önerileri
Değişim neden talep etmedin yada iade
Ghosting sorununu fark etmiştim ama sorunun ghosting olduğunu anlamamıştım. 5 ay geçti monitörü alalı. Şansımı deneyeceğim garanti ve iade konusunda ama hiç zannetmiyorum. Çünkü ghosting garanti ve kusur kapsamına girmiyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,284
Üyeler
160,515
Son üye
vogast
Top Bottom