Neler Yeni

144hz 1ms IPS Monitor Oneri | DA G5

lJeu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem Cankut
Instagram
Keremmcankut
Bende dün g5 kasa aldım. Aksama kadar mönitör araştırdım. 27' istiyordum ve forumdaki bir arkadaş bana bunu önerdi. Araştırdım izledim vs derken satın aldım. Denemedim. Deneyince editlerim. Bilgin olsun diye paylaşıyorum.

Ekler

• Screenshot_20220403_120314_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220403_120314_com.android.chrome.jpg
    495.7 KB · Hit: 45

TİTAN.

80+ Platinum
Donanim arsivi G5 sistemi aldik. Kaldi monitor. Onerilerinizi bekliyorum. Ben bu modelleri buldum
3000 çıkma şansınız var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende dün g5 kasa aldım. Aksama kadar mönitör araştırdım. 27' istiyordum ve forumdaki bir arkadaş bana bunu önerdi. Araştırdım izledim vs derken satın aldım. Denemedim. Deneyince editlerim. Bilgin olsun diye paylaşıyorum.
Bu fiyata satılıyormu hemen kapmam lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: lJeu

lJeu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kerem Cankut
Instagram
Keremmcankut

Evet hemde satıcı amazon. Garanti bankasına da 6 taksit yaptı. Çiçek gibi oldu. O tavsiye eden arkadaş buralardaysa söylüyorum. Beton yetmez betonnn.

g0rkem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Görkem T
evet bunu ben de gordum. Pederi ikna edersek bakacagiz sans dileyin ;)

yok sanirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: lJeu

g0rkem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Görkem T
Eğer 2. elden bulabilirseniz viewsonic xg2405 alabilirsiniz pişman etmeyecektir.

165hz hem de fiyati iyi

Ekler

• Screenshot_20220403-131118_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20220403-131118_Amazon Shopping.jpg
    437 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Utku Sevindik
165hz hem de fiyati iyi
Ancak VA panel ve mprt ile 1 ms. VA panellerde ghosting problemi olduğu için almayınız aldırmayınız pişman olursunuz bizzat ben oldum. 1ms mprt demek 1ms moduna aldığınızda parlaklığın düşmesi demek çünkü bu bir overclock vari bir işlemdir.

Ayrıca 165hz ile 144hz arasındaki farkı gözünüz neredeyse algılayamaz.

g0rkem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Görkem T
Ancak VA panel ve mprt ile 1 ms. VA panellerde ghosting problemi olduğu için almayınız aldırmayınız pişman olursunuz bizzat ben oldum. 1ms mprt demek 1ms moduna aldığınızda parlaklığın düşmesi demek çünkü bu bir overclock vari bir işlemdir.

Ayrıca 165hz ile 144hz arasındaki farkı gözünüz neredeyse algılayamaz.

bir şey sorucam diyelim ki bu monitörü aldım , 144hz destekleyen kablo ile birlikte mi gelecek ayrı mı almam gerekecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Utku Sevindik

bir şey sorucam diyelim ki bu monitörü aldım , 144hz destekleyen kablo ile birlikte mi gelecek ayrı mı almam gerekecek
Tercih edilebilir bir monitör büyük ekran istiyorsaniz idealdir. O markadan markaya modelden modele degisiyor mesela benim viewsonic monitorumden HDMI çıktı sadece. Bu 144hz'i desteklemedigi icin displayport almak durumunda kaldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372
Üyeler
164,657
Son üye
aykutbulunmaz
Top Bottom