144Hz 1MS Monitör Önerisi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,272
Asus TUF Gaming VG249Q monitörümün altında çıkan yeşil çizgiler sebebiyle monitörümü garantiye gönderecektim fakat 4500₺ panel değişim ücreti çıkarttılar.
Üstüne 1 2 bin daha koyarak en azından sıfır bir monitör alıp bunu da yan monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.
Önceliğim 144Hz 1MS IPS olması.

Hocam kaç yıllık monitör?
Asus TUF Gaming VG249Q monitörümün altında çıkan yeşil çizgiler sebebiyle monitörümü garantiye gönderecektim fakat 4500₺ panel değişim ücreti çıkarttılar.
Üstüne 1 2 bin daha koyarak en azından sıfır bir monitör alıp bunu da yan monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oldukça güzel.Bütçe çıkarsa al

Hocam kaç yıllık monitör?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu oldukça güzel.Bütçe çıkarsa al
Evet iyiymiş baya fiyatı, neden bu kadar uygun 240Hz'e göre yoksa normal mi fiyatı?

Hangi oyunları oynuyorsun

asus servisi o kadar poktan ki hiç bir zaman asus almıyorum. arzalı cihazdan servis ücreti istemek nedir. yeni al zaten msi 180hrz 4000-4500civarı ips harika cihazları var. ama ben olsam 2k bir monitör alırdım fhd ömrünü tamamladı.

asus servisi o kadar poktan ki hiç bir zaman asus almıyorum. arzalı cihazdan servis ücreti istemek nedir. yeni al zaten msi 180hrz 4000-4500civarı ips harika cihazları var. ama ben olsam 2k bir monitör alırdım fhd ömrünü tamamladı.
Sistemim 2K karşılayacak bir sistem değil malesef, R5 5600X-3060Ti kombosunu kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,076
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri