Neler Yeni

144hz 24inc IPS Max 3000tl monitör tavsiyesi

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bütçe
3000
Arkadaşlar amazondan bana series S için 144hz 24inc IPS Max 3000tl monitör önerir misiniz, üstüne şunu koy bunu al yada itopya incehesapdan vb al demeyin, ölü piksel vb çıkarsa sürünmek istemiyorum. Amazonla hızlı bir şekilde ölü piksel çıksa dahi sorunsuz iademi gerçekleştirmek istiyorum. Ondan dolayı amazonda satılan, series S için uygun monitör olması ve mouse klavye vb desteklemesi çok önemli, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Arkadaşlar amazondan bana series S için 144hz 24inc IPS Max 3000tl monitör önerir misiniz, üstüne şunu koy bunu al yada itopya incehesapdan vb al demeyin, ölü piksel vb çıkarsa sürünmek istemiyorum. Amazonla hızlı bir şekilde ölü piksel çıksa dahi sorunsuz iademi gerçekleştirmek istiyorum. Ondan dolayı amazonda satılan, series S için uygun monitör olması ve mouse klavye vb desteklemesi çok önemli, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jumong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Rahman Polat
Amazon harici bir yerden monitör almak istemiyorum çünkü haftalarca sürünmek istemiyorum, ölü piksel vb çıkarsa Amazon aynı gün iade alıyor. Sonraki gün yenisi geliyor, ondan dolayı Amazon harici almak istemiyorum
Satan hepsiburadanın kendisi alabilirsin

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
Amazon harici bir yerden monitör almak istemiyorum çünkü haftalarca sürünmek istemiyorum, ölü piksel vb çıkarsa Amazon aynı gün iade alıyor. Sonraki gün yenisi geliyor, ondan dolayı Amazon harici almak istemiyorum
ben 2350 liraya almıştım perşembe günü, 1 adet ölü piksel çıktı değişime gönderdim pazartesi ya da salı tekrar gönderecekler.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
ben 2350 liraya almıştım perşembe günü, 1 adet ölü piksel çıktı değişime gönderdim pazartesi ya da salı tekrar gönderecekler.
yani msi'ın ölü piksel iade şartı 5 adet ölü piksel olmasına rağmen amazon iadeyi kabul etti, cidden çok kaliteli bir firma.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Amazon hariç kimseye güvenmiyorum monitör için
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani msi'ın ölü piksel iade şartı 5 adet ölü piksel olmasına rağmen amazon iadeyi kabul etti, cidden çok kaliteli bir firma.
Işte Amazon'un farkı orada

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,158
İsim
Oğuz Oğuz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
bildiğin g241 istediğin her şeyi karşılıyor

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Rica etsem bana amazondan, Amazon'un kendi sattığı bir monitör önerir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğin g241 istediğin her şeyi karşılıyor
Evet istediğim herşeye sahip ama ölü piksel vb çıkarsa aylarca sürünmek istemiyorum ondan dolayı amazondan, Amazon'un sattığı bir monitör almak istiyorum. Şuan amazonda g241 satan firmaların değerlendirmeleri çok düşük ondan riske girmek istemiyorum, ayrıca kolaygelsin harici bir kargo şirketi ile muhatap olmak istemiyorum, dediklerimin hepsi tecrübe ile sabittir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,648
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom