Neler Yeni

144hz 24inc IPS Max 3000tl monitör tavsiyesi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
Rica etsem bana amazondan, Amazon'un kendi sattığı bir monitör önerir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet istediğim herşeye sahip ama ölü piksel vb çıkarsa aylarca sürünmek istemiyorum ondan dolayı amazondan, Amazon'un sattığı bir monitör almak istiyorum. Şuan amazonda g241 satan firmaların değerlendirmeleri çok düşük ondan riske girmek istemiyorum, ayrıca kolaygelsin harici bir kargo şirketi ile muhatap olmak istemiyorum, dediklerimin hepsi tecrübe ile sabittir
istersen 2. el temiz al istediğin şeyler çok fazla

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
istersen 2. el temiz al istediğin şeyler çok fazla
2.el asla bulaşmam oda sürünmek için başka bir yol, ben sadece insan gibi düzgün müşteri hizmetlerine sahip amazondan monitör istiyorum başka bir isteğim yok, istediklerim gerçekten çok az, amazondan Amazon'un sattığı bir monitör o kadar

Bünyamina

80+ Platinum
2.el asla bulaşmam oda sürünmek için başka bir yol, ben sadece insan gibi düzgün müşteri hizmetlerine sahip amazondan monitör istiyorum başka bir isteğim yok, istediklerim gerçekten çok az, amazondan Amazon'un sattığı bir monitör o kadar

VA panel ama bu

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak

VA panel ama bu
Inanılmaz iyi bir monitör ama IPS panel hariç monitör almak istemiyorum konsol için

VA panel ama bu
https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html Daha önceki konular da bunu önermişler ama vatan satıyor, yine iade için sorun çıkarma ihtimali var

Inanılmaz iyi bir monitör ama IPS panel hariç monitör almak istemiyorum konsol için

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...1ms-144hz-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html Daha önceki konular da bunu önermişler ama vatan satıyor, yine iade için sorun çıkarma ihtimali var
Amazonda gerçekten monitör kalmamış, mecbur riske girip başka yerden alacağız, sende amazondan sonra ölü piksel konusunda iyi olan neresi var monitör almak için ?

Son düzenleme:
Top Bottom